Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Test drive σε Subaru XV & Impreza στις 9-13 Ιουλίου

3.078 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2018)

Η Subaru αφιερώνει μια εβδομάδα σε test drive των μοντέλων XV και Impreza εστιάζοντας κυρίως στην ασφάλεια. Δείτε σε ποιο σημείο, αλλά και τι ώρες θα πραγματοποιηθεί η Open Week από την Πλειάδες Motors.

Ανοιχτή πρόσκληση προς το καταναλωτικό κοινό απευθύνει η Πλειάδες Motors, επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στη χώρα μας, προκειμένου να κάνει test drive στα μοντέλα της. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα από τις 9 έως και τις 13 Ιουλίου και από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ θα γίνονται test drive με Subaru XV, Impreza αλλά και Forester στην έκθεση της αντιπροσωπείας στη Λεωφόρο Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου.
 

Η μάρκα καλεί το κοινό, λοιπόν, να γνωρίσει από κοντά τους ανανεωμένους κινητήρες Boxer, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru, το σύστημα υποβοήθησης EyeSight με όλες τις λειτουργίες του, τη συμμετρική τετρακίνηση ως βασικό παράγοντα ενεργητικής ασφάλειας, αλλά και πως με το X-Mode μπορείτε να κατεβείτε κατωφέρεια με έλεγχο και χωρίς φρένα.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: