Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν τη νέα Bugatti Divo να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης ήρθαν στη δημοσιότητα.

H Divo τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 8,0 λίτρων με τετραπλό τούρμπο και η ισχύς του ανέρχεται στα 1.500 άλογα.

Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου είναι η Julia Lemke.

Τεστάρεται στο «λιοπύρι» η Bugatti Divo

1.867 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2019)

Οι πρώτες εικόνες που δείχνουν τη νέα Bugatti Divo να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης λίγο πριν ξεκινήσουν οι παραδόσεις της, ήρθαν στη δημοσιότητα.

Αν και το μοντέλο πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο, στην ουσία δεν είναι και τόσο, καθώς μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά με τη Chiron. Όπως η Chiron, έτσι και η Divo τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 8,0 λίτρων με τετραπλό τούρμπο και η ισχύς της ανέρχεται στα 1.500 άλογα και στα 1.600 Nm ροπής. Ενώ ο κινητήρας παραμένει άθικτος, η Bugatti έχει κάνει αλλαγές στο τιμόνι και την ανάρτηση, ενώ τα μέτρα εξοικονόμησης βάρους την έχουν καταστήσει έως και 35 κιλά ελαφρύτερη από τη Chiron.
 
Κατά τη διάρκεια των δοκιμών η Bugatti λέει ότι η Divo έχει οδηγηθεί σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 250 χλμ./ώρα, τη στιγμή που η θερμοκρασία σε αυτές τις περιοχές αγγίζουν του 40 βαθμούς Κελσίου. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου είναι η Julia Lemke η οποία απεικονίζεται και στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
 
Η παραγωγή της Bugatti Divo που έκανε το ντεμπούτο της στο Pebble Beach Concours d Elegance στην Καλιφόρνια το περασμένο έτος θα ανέλθει σε μόλις 40 μονάδες.

Mercedes
moto