Θα ακυρωθεί και η Έκθεση της Νέας Υόρκης;

1.541 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2020)

Η Έκθεση της Νέας Υόρκης αρχίζει στις 8 Απριλίου αλλά παρά τα δεκάδες κρούσματα στην αμερικανική πόλη, οι διοργανωτές αναφέρουν πως η Έκθεση θα γίνει κανονικά. Τα δεδομένα ωστόσο ίσως αλλάξουν γρήγορα.


Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου ακυρώνεται, οι διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης έκαναν γνωστό πως το event αυτό θα γίνει κανονικά, ακόμα και αν, όπως έχει γίνει γνωστό από τις επίσημες Αρχές, τα κρούσματα κοροναϊού στην αμερικανική πόλη έχουν φτάσει τα 22.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν πως το Jacob K. Javits Convention Center στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση έχει λάβει μια σειρά από μέτρα για να σταματήσει την μετάδοση του ιού. Ένα από αυτά είναι η εγκατάσταση 70 «σταθμών» στους οποίους οι επισκέπτες θα μπορούν να πλένουν τα χέρια τους όποτε το επιθυμούν ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα του χώρου και στην ποιότητα των διάφορων υπηρεσιών που θα προσφέρονται ενώ θα δίνει το παρών στον χώρο ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.

Αν και οι διοργανωτές εμφανίζονται σίγουροι πως η Έκθεση θα γίνει κανονικά, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πόσο γρήγορα θα μεταδοθεί ο κοροναϊός στις πέντε εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη. Η Έκθεση της Νέας Υόρκης είναι προγραμματισμένη να αρχίσει για τους δημοσιογράφους στις 8 Απριλίου.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto