15 φωτογραφίες »

The eye of the Kuga

31.184 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2020)

Είναι κομψό σχεδιαστικά, ευρύχωρο και premium στο εσωτερικό του, ενώ προσφέρει και μια πληρέστατη γκάμα κινητήρων πλαισιωμένη από εξηλεκτρισμένες εκδόσεις. Το νέο Ford Kuga είναι το πιο σπουδαίο μοντέλο της κατηγορίας των C-SUV.

Επιβλητικό σε όλες του τις εκδόσεις
Το νέο Ford Kuga ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Ford και στην SUV κατηγορία, προβάλλοντας ένα δυναμικό ύφος συνδυασμένο με στοιχεία που αναδεικνύουν και τον πολυτελή του χαρακτήρα. Στις ST-Line εκδόσεις μάλιστα αποκτά ακόμα περισσότερο δυναμισμό, ενώ στις Vignale προβάλλει πιο εκλεπτυσμένη αισθητική.
Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι πως σε όλες τις εκδόσεις είναι επιβλητικό και κομψό τραβώντας το βλέμα στο πέρασμά του.

Κορυφαία ποιότητα και ευρυχωρία, high-tech εξοπλισμός
To στιβαρό και κορυφαίο επίπεδο ποιότητας, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και οι μεγάλοι χώροι του Kuga διαμορφώνουν ένα ευχάριστο στην καθημερινότητα και πολύ πρακτικό εσωτερικό, κάτι που ισχύει σε όλες τις εκδόσεις. H ST-Line έκδοση προσθέτει στο εσωτερικό έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ αντίστοιχα η έκδοση Vignale αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τον premium χαρακτήρα, ωστόσο όλα τα Kuga διακρίνονται για τον high-tech αέρα που προκύπτει τόσο από τη σχεδίαση, όσο και από την πληθώρα των συστημάτων άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν.
Εκμεταλλευόμενο πλήρως τις μεγάλες του διαστάσεις, το Kuga προσφέρει εξαιρετικά μεγάλους και άνετους χώρους για τους επιβάτες, πρακτικότητα μέσω των συρόμενων και ρυθμιζόμενων καθισμάτων του, αλλά και χώρο αποσκευών που διαμορφώνεται ανάλογα από τα 475 έως τα 645 λίτρα.

Πλούσια γκάμα κινητήρων και χρήση όλων των υβριδικών συστημάτων
To νέο Ford Kuga διαθέτει μια πλούσια γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει μάλιστα και τα τρία συστήματα υβριδικής τεχνολογίας. Βασικός κινητήρας είναι ο EcoBoost κινητήρας βενζίνης των 150 ίππων που προσφέρει καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, ενώ στους diesel προσφέρεται με τον εξαιρετικό σε κατανάλωση και ικανό σε επιδόσεις EcoBlue κινητήρα με 120 ίππους απόδοσης. Ανεβαίνοντας στην γκάμα του συναντάμε τον δίλιτρο EcoBlue πετρελαιοκινητήρα των 150 ίππων που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα (mHEV), καθώς και τον EcoBlue των 190 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Στην κορυφή της γκάμας του νέου Kuga συναντάμε την επαναφορτιζόμενη Plug-In Hybrid έκδοση (Kuga PHEV) που συνδυάζει έναν 2,5 λτ. βενζινοκινητήρα με ηλεκτροκινητήρα, συνολικής απόδοσης 225 ίππων. H έκδοση αυτή καταναλώνει μόλις 1,2 λτ./100 χλμ. σε μεικτές συνθήκες οδήγησης και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία μέσω των μπαταριών του έως και 50 χιλιομέτρα, ενώ η φόρτισή του διαρκεί μόνο 4 ώρες.

Εξαιρετικό και στο δρόμο
Το νέο Ford Kuga συνεχίζει να αποτελεί και στη νεότερη γενιά του ένα από τα πιο οδηγοκεντρικά και ευχάριστα αυτοκίνητα της κατηγορίας, επιδεικνύοντας εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και υψηλή ποιότητα κίνησης, αλλά και σπορτίφ χαρακτηριστικά κίνησης τόσο στις δικίνητες, όσο και στις τετρακίνητες εκδόσεις του. Με απόσταση δε αμαξώματος από το έδαφος που φτάνει έως και τα 192 χλστ. (ανάλογα με την έκδοση), το νέο Ford Kuga δεν δυσκολεύεται καθόλου να κινηθεί με περίσσεια άνεση και σε εκτός δρόμου διαδρομές.
 
Αποκτήστε το με 1% επιτόκιο και Test Drive Bonus έως 955 ευρώ!
Όπως και στα υπόλοιπα επιβατικά της μοντέλα, έτσι και στο Kuga η Ford προσφέρει ένα αυτόνομο πρόγραμμα χρηματοδότησης κάνοντας την αγορά του πιο εύκολη. Πιο συγκεκριμένα το νέο Kuga προσφέρεται με:
  • Test drive bonus (Έκπτωση 682 ευρώ για τις εκδόσεις Titanium και 955 ευρώ για τις εκδόσεις ST-Line & ST-Line X*)
  • Επιτόκιο 1% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) για 12 έως 60 μήνες με χρηματοδότηση Ford Finance
  • 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
*Εξαιρούνται οι εκδόσεις PHEV

NEO PROACE
NISSAN