Θερμές ευχαριστίες για τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019

1.172 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2020)

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στις 18 Δεκεμβρίου και η οργανωτική επιτροπή έσπευσε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Τα μέλη της οργανωτική επιτροπής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019 ευχαρίστησαν θερμά με ανακοίνωσή τους το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και τη Σχολή Αρχιτεκτόνων για την φιλοξενία της τελετής απονομής στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ιστορικού Κτηρίου Αβέρωφ. Επίσης, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, των επιτροπών προτεινόμενων και αξιολόγησης για τον χρόνο και την υψηλού επιπέδου εθελοντική εργασία τους. Τους έταιρους Νίκο Κροντηρά για την σκηνοθεσία και την Κατερίνα Λάσπα για την παρουσίαση της τελετής απονομής.

Επίσης, εκφράστηκαν ευχαριστίες για τους χορηγούς επικοινωνίας, μέσα στους οποίους βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά το AutoΤρίτη, για την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και τους εθελοντές και τις εθελόντριες που υποστήριξαν την διεξαγωγή του θεσμού των Βραβείων σε όλη τη διάρκεια της ετήσια προετοιμασίας τους.

Toyota
test center