H SF90 Stradale.

Θες Ferrari SF90 Stradale; Δώσε 1,3 εκατ. ευρώ!

17.587 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2019)

Αυτό είναι το ποσό που θέλει μια μάντρα μεταχειρισμένων για να παραχωρήσει την θέση της στο βιβλίο παραγγελιών της Ferrari.

Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, η Ferrari παρουσίασε το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής και ταυτόχρονα το πρώτο στην ιστορία της plug-in υβριδικό hyper-car, την SF90 Stradale.

Tώρα, λίγες μέρες μετά, μια μάντρα μεταχειρισμένων που έχει την έδρα της στη Νότια Γερμανία ανακοίνωσε πως βγάζει προς πώληση την θέση της στο βιβλίο των παραγγελιών για όποιον πάμπλουτο ιδιοκτήτη δεν πρόλαβε και θέλει να αποκτήσει αυτό το πανίσχυρο αυτοκίνητο. Η συνολική τιμή φτάνει το 1.309.000 ευρώ, με τον πωλητή να αναφέρει πως η SF90 Stradale είναι προγραμματισμένη να φτάσει στα χέρια του αγοραστή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως τέτοιες πρακτικές συνηθίζονται από εταιρείες σαν και αυτή για να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό, πάντοτε όμως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με την εκάστοτε φίρμα για να επιβεβαιώνουν πως η αγγελία είναι αληθής και ότι η φίρμα είναι σύμφωνη για μια τέτοια αλλαγή στο βιβλίο παραγγελιών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ferrari δεν προσφέρει τα αυτοκίνητά της οπουδήποτε και συχνά απαιτεί από τον ενδιαφερόμενο να έχει αγοράσει στο παρελθόν κάποιο άλλο μοντέλο της φίρμας.
 
Η SF90 Stradale παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 780 ίππων και 800 Nm ροπής σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ μπροστά και άλλο ένα πίσω απόδοσης 220 ίππων (και τα τρία μαζί), που προσφέρουν συνδυαστική δύναμη μαζί με τον βενζινοκινητήρα της τάξης των 1.000 ίππων και των 800 Νm ροπής.  

Την κίνηση στέλνει και στους τέσσερις τροχούς ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ με την βοήθεια του, το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 339,5 χλμ./ώρα. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως η SF90 Stradale γίνεται επίσης το πρώτο τετρακίνητο sportscar στην ιστορία της φίρμας (αν εξαιρέσουμε την GTC4Lusso) και ότι η φίρμα υποστηρίζει πως το νέο μοντέλο κάνει έναν γύρο στην πίστα του Fiorano σε μόλις 79 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας την LaFerrari. Η εμφάνιση του νέου μοντέλου είναι ακραία και επιθετική αλλά παράλληλα και πολύ αεροδυναμική, αφού προσφέρει στην SF90 κάθετη δύναμη 390 κιλών σε ταχύτητες 250 χλμ./ώρα.
 

Mercedes
skoda