Τηλεκατευθυνόμενο Nissan Ariya επιδεικνύει το e-4ORCE
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τηλεκατευθυνόμενο Nissan Ariya επιδεικνύει το e-4ORCE

2.221 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Ένα τηλεκατευθυνόμενο Ariya δημιούργησαν οι άνθρωποι της Nissan προκειμένου να επιδείξει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας τετρακίνησης e-4ORCE των ηλεκτρικών της μοντέλων.

Τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης e-4ORCE

Έχοντας ως στόχο να δείξει στο κοινό τα πλεονεκτήματα της τετρακίνησης e-4ORCE που θα εξοπλίζει τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, η Nissan σμίκρυνε το εν λόγω σύστημα και το έβαλε πάνω σε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο. Παράλληλα οι άνθρωποι της μάρκας εξόπλισαν το τηλεκατευθυνόμενο με μια ενσωματωμένη κάμερα, ένα εικονικό κάθισμα οδηγού και μία ειδική πίστα στην οποία πραγματοποιήθηκαν δοκιμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ιδανικός έλεγχος σε όλες τις συνθήκες του δρόμου

Το αυτοκίνητο με τηλεχειρισμό σχεδιάστηκε να μοιάζει με το Nissan Ariya, το πρώτο όχημα που διατίθεται με το σύστημα e-4ORCE. Διαθέτει τέσσερις μικρούς ηλεκτρικούς κινητήρες για να κινεί κάθε τροχό, ενώ οι μηχανικοί ανέπτυξαν και ένα λογισμικό που παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης μέσω αισθητήρων. Αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να προσαρμόζει την πέδηση και την κινητήρια δύναμη και στους τέσσερις τροχούς, προκειμένου να προσφέρει ιδανικό έλεγχο, ανεξάρτητα από το πόσο ολισθηρές είναι οι συνθήκες του εδάφους που κινείται. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ίδια χαρακτηριστικά υπάρχουν και στο κανονικό τετρακίνητο Nissan Ariya, το οποίο ωστόσο εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. 

Για λίγες ημέρες ανοιχτό για το κοινό

Κλείνοντας με το τηλεκατευθυνόμενο, να πούμε πως οδηγείται από μία τιμονιέρα και πεντάλ και ότι καταγράφει η ενσωματωμένη κάμερα προβάλλεται σε μία μεγάλη οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα η μάρκα αναφέρει ότι το κοινό που θα επισκεφτεί τα κεντρικά της γραφεία στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου θα μπορούν να οδηγήσουν το τηλεκατευθυνόμενο Ariya για να πάρουν μία γεύση των ικανοτήτων του συστήματος e-4ORCE.

Η Nissan κάνει την οδήγηση... παιχνιδάκι!
-Δημιούργησε τηλεκατευθυνόμενο τετρακίνητο Ariya.
-Δείχνει με αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά της τετρακίνησης e-4ORCE που θα έχουν τα ηλεκτρικά της.
-Ιδανικός έλεγχος σε όλες τις συνθήκες του δρόμου.
Θα είναι τα τετρακίνητα ηλεκτρικά καλύτερα από αυτά με κινητήρα εσωτερικής καύσης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda