Την 1η Ιουνίου το ντεμπούτο της νέας Mercedes GLC
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την 1η Ιουνίου το ντεμπούτο της νέας Mercedes GLC

2.878 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2022)

Η Mercedes επιβεβαίωσε πως η νέα GLC θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της την 1η Ιουνίου και το έκανε δίνοντας στη δημοσιότητα teaser εικόνες.

Teaser εικόνες από τη Mercedes

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα γενιά της Mercedes GLC. Όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία το ολοκαίνουργιο SUV θα κάνει την πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς της την 1η Ιουνίου. Όπως γνωρίζουμε το νέο μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο, κινητήρες βενζίνης και diesel με ήπια και Plug-in υβριδική τεχνολογία και τετραδιεύθυνση, ενώ πλέον χάρη στις teaser εικόνες έχουμε και μια επίσημη εικόνα της εξωτερικής εμφάνισης του πίσω μέρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με έμπνευση από την C-Class

Μπορεί η εικόνα που δημοσίευσε η Mercedes να είναι πολύ σκοτεινή, ωστόσο με τον κατάλληλο φωτισμό χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας αποκαλύπτονται σχεδιαστικά στοιχεία. Η νέα GLC εμπνέεται από τη νέα C-Class, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς και οι δύο μοιράζονται τις ίδιες βάσεις. Η Mercedes λέει ότι η νέα GLC θα διαθέτει ένα πλήρως ψηφιακό πιλοτήριο με μεγάλο στάνταρ εξοπλισμό, ενώ παρών θα βρίσκεται και το σύστημα infotainment MBUX της μάρκας.

Βενζίνη και diesel με mild & Plug-in hybrid

Περνώντας στη γκάμα των κινητήρων του premium μεσαίου SUV, αυτή θα απαρτίζεται από μοτέρ βενζίνης και diesel τα οποία θα συνεργάζονται με το ήπια υβριδικό σύστημα EQ Boost της εταιρείας. Αυτό σημαίνει πως ένα 48βολτο σύστημα θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 23 ίππων δίνοντας την απαραίτητη ώθηση όπου χρειάζεται για την μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης. Επιπρόσθετα, στο πλάνο θα υπάρχουν και τρεις Plug-in υβριδικές εκδόσεις, δύο βενζίνης (300e και 400e) και μία diesel (300de), με στάνταρ τετρακίνηση 4Matic και ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. κατά WLTP. Σε αντίθεση με την C-Class που προσφέρεται αποκλειστικά με τετρακύλινδρους κινητήρες, η GLC ανεβαίνει κλίμακα και θα έχει στο ρόστερ της και 6κύλινδρα μοτέρ, όπως ο 3λιτρος «OM 656M» που θα αποδίδει περί τους 300 ίππους, στο πλευρό των τετρακύλινδρων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center