Την άνοιξη του 2023 στην Ευρώπη το νέο Ford Bronco
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την άνοιξη του 2023 στην Ευρώπη το νέο Ford Bronco

3.688 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)

To Bronco, το σκληροτράχηλο SUV, που κάνει πάταγο στις ΗΠΑ θα προσφερθεί την άνοιξη και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Έρχεται νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν

Το προηγούμενο διάστημα σας είχαμε ενημερώσει πως το Ford Bronco θα περνούσε τον Ατλαντικό και θα προσφερόταν στην Γηραιά Ήπειρο προς τα τέλη του 2023. Τώρα, η Ford ανακοινώνει πως το σκληροτράχηλο SUV θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη νωρίτερα και συγκεκριμένα την ερχόμενη άνοιξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αλλάζει όψη μέσα σε λίγα λεπτά

Το Bronco δεν ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα SUV μόνο χάρη στην σκληροτράχηλη εμφάνισή του αλλά και χάρη στα μοναδικά του χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, όλες οι πόρτες μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς και μεμονωμένα χρησιμοποιώντας ένα μόνο εργαλείο μέσα σε οκτώ μόλις λεπτά. Το Bronco διαθέτει πολλά ακόμα αφαιρούμενα στοιχεία. Μεταξύ αυτών είναι η μάσκα και ο εμπρός προφυλακτήρας που μπορούν να αφαιρεθούν και εν συνεχεία να αντικατασταθούν για τη δημιουργία εναλλακτικών εκδόσεων. Τα πλαστικά πρόσθετα που εφαρμόζονται στα τόξα των θόλων των τροχών είναι επίσης σχεδιασμένα για να αποχωρίζονται χωρίς ίχνη ζημιάς σε περίπτωση μιας πρόσκρουσης σε off-road συνθήκες και να αντικαθίστανται εύκολα και γρήγορα.

Τα μοτέρ, το κόστος και ο ανταγωνισμός

Το Bronco θα προσφερθεί σε επιλεγμένες αγορές με δύο επιλογές στα μοτέρ, έναν 2,3 λίτρων EcoBoost με 275 ίππους και 315 Nm ροπής, καθώς και έναν 2,7 λίτρων EcoBoost με 315 άλογα και 410 Nm ροπής. Ο αριθμός των αυτοκινήτων που θα προσφερθεί λέγεται πως θα είναι μικρός και θα αφορά μόνο την 4θυρη έκδοση ενώ, όσον αφορά την τιμή του, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στην Γερμανία, η βασική του έκδοση θα ξεκινάει από τις 60.000 ευρώ.

Το σκληροτράχηλο SUV θα αντιπαρατεθεί στην Ευρώπη με το Jeep Wrangler, με μερικές από τις εκδόσεις του Land Rover Defender αλλά και με το Ineos Grenadier, το οποίο όπως και το Bronco, βασίζεται σε πλατφόρμα τύπου σκάλας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center