Την έβαλες. Την προτείνεις. Ποια ΜΑΡΚΑ ελαστικών;
2 Φωτογραφίες »

Την έβαλες. Την προτείνεις. Ποια ΜΑΡΚΑ ελαστικών;

3.421 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2024)

- 25% των κατόχων ενός ελαστικού μένει πιστό ΜΟΝΟ αν μείνει ευχαριστημένο
- 24% επιλέγει αφού διαβάσει τα tests ελαστικών
- 51% αξιολογεί και τα Value for Μoney χαρακτηριστικά των ελαστικών
- Οι μάρκες ξέρουν πως το «όνομα» τους είναι η «προίκα» τους

Το «όνομα» μιας μάρκας είναι η «προίκα της». Σε αυτό επενδύει διαχρονικά. Αυτό ενισχύει με την διαρκή βελτίωση των προϊόντων της (και με την στοχευμένη προβολή της). Σαφώς παίζει σημαντικό ρόλο και στην πώληση των ελαστικών της (έναντι του ανταγωνισμού της).

Όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα άρθρα μας, το 25% των κατόχων ενός ελαστικού μένει πιστό στην μάρκα του αν η εμπειρία του, με αυτό, θεωρηθεί θετική. Το 24% επιλέγει με βάση τις επιδόσεις των ελαστικών που του τραβάνε την προσοχή στα tests ελαστικών.
Το 51% τσεκάρει και τα Value for Money χαρακτηριστικά των ελαστικών που το ενδιαφέρουν.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το «όνομα» μετράει (ανάλογα με το «παρελθόν» αλλά και το «παρόν» του.

Ρωτήσαμε λοιπόν, τους αναγνώστες μας στο Facebook ποια μάρκα ελαστικών φόρεσαν, την ευχαριστήθηκαν και θα την πρότειναν  σε φίλους ή γνωστούς. Σταχυολογήσαμε μέρος των σχολίων τους (από τα εκατοντάδες) και σας τα παραθέτουμε.

Sakis Felonis Pirelli P1 cinturato. 3η συνεχόμενη φορά. 12 Χρόνια με μεγάλη σιγουριά και κρατήματα μέχρι και τα 4 χρόνια που τα αλλάζω οπωσδήποτε. Παλιότερα έχω βάλει 2 φορές (8 χρόνια) Michelin pilot exalto sport και Dunlop sport 2000 τα οποία είχε από το εργοστάσιο και για τα 2 πρώτα χρόνια ήταν αρκετά καλά, αλλά τον 3ο χρόνο στο επαρχιακό δίκτυο της Κρήτης που βρέθηκα, τα βρήκαν σκούρα. Σε Fiat punto sporting 1.4 του 2003.

Dimitris Revenisios Good Year F1 Assymetric

Αγγελος Αλιφιεράκης Uniroyal......!!

Stavros Panagos Continental

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
fiat