Τι κάνεις για να γουστάρεις ακόμη να οδηγείς το παλιό σου αυτοκίνητο;

Τι κάνεις για να γουστάρεις ακόμη να οδηγείς το παλιό σου αυτοκίνητο;

9.535 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2023)

- Είναι παλιό και το οδηγείς 15-20 χρόνια.
- Μετά απο 100άδες χιλιάδες χλμ. ίσως το βαριέσαι.
- Μπορείς να φτιάξεις μόνος μια μικρή ζημιά ή απλά να το πλύνεις.
- Aλλοι απλά αλλάζουν θέση το κάθισμα για να νιώσουν τη διαφορά!

Από μια μικροεπισκευή μέχρι μια αναβάθμιση στο ηχοσύστημα ή τις ζάντες!

Λίγα αυτοκίνητα σε κρατάνε όσα χρόνια κι αν τα έχεις. Και αν τα χρόνια αυτά είναι πολλά, όπως συμβαίνει τώρα, πρέπει να κάνεις κάτι για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον σου ζωντανό. Τι κάνεις ώστε να γουστάρεις ακόμη να οδηγείς το παλιό σου αυτοκίνητο;
 
Αλήθεια είναι πως μετά από 10 χρόνια με ένα αυτοκίνητο, έχεις ανακαλύψει τα πάντα. Πως στρίβει, πως επιταχύνει, πως φρενάρει, όλα. Έχεις επίσης μάθει και όλα του τα κουσούρια. Πότε τρίζει, πότε κοπανάει, και πότε ακούγεται όταν το ζορίζεις.
 
Όμως πρέπει να ζήσεις με το αυτοκίνητό σου, και τελικά πρέπει να βρεις τρόπους ώστε όταν κάθεσαι πίσω από το τιμόνι, να γουστάρεις ακόμη. Πως;
 
Ο καλύτερος τρόπος είναι να το διατηρείς σαν καινούργιο. Από το σέρβις στην ώρα του, μέχρι και το πλύσιμο, όταν ασχολείσαι με το αμάξι σου, το γουστάρεις. Και όσο πιο πολύ το γουστάρεις, τόσο πιο πολύ ασχολείσαι.
 
Και εδώ είναι το μυστικό. Τα μικρομαζέματα, γύρω γύρω, μια γρατζουνιά που πέρασες αλοιφή, ένα σκάσιμο στη ζάντα που πέρασες με γυαλόχαρτο μέχρι να γίνει σαν καινούργιο. Ένα καινούργιο σετ γυαλοκαθαριστήρες, ή αυτή η μικρή επισκευή της πίσω αντίστασης με λίγη μεταλλική μπογιά και τωρα ξεθολώνει το παρμπρίζ σαν καινούργιο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN