2 φωτογραφίες »

Τιμές Audi e-tron GT & RS e-tron GT στην Ελλάδα

20.608 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2021)

Η Audi ξεκινά την εμπορική διάθεση των κορυφαίων ηλεκτρικών e-tron GT quattro & RS e-tron GT στην ελληνική αγορά, ανακοινώνοντας τις τιμές διάθεσής τους στη χώρα μας.

Λίγους μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση των e-tron GT & RS e-tron GT, η γερμανική premium φίρμα τα προσφέρει στην ελληνική αγορά με τιμή από 108.100 ευρώ για την «απλή» έκδοση quattro & 148.700 ευρώ για την κορυφαία έκδοση RS.

Το μήκους 4,99 μέτρων αμάξωμα του e-tron GT ξεχωρίζει για τις πλούσιες καμπύλες στο πλάι και τις επίπεδες επιφάνειες στο εμπρός και το πάνω μέρος που συνδράμουν στην κορυφαία αεροδυναμική.

Το μήκους 4,99 μέτρων αμάξωμα του e-tron GT ξεχωρίζει για τις πλούσιες καμπύλες στο πλάι και τις επίπεδες επιφάνειες στο εμπρός και το πάνω μέρος που συνδράμουν στην κορυφαία αεροδυναμική.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το νέο e-tron GT είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Audi, καθώς βάζει τα θεμέλια για το ηλεκτρικό μέλλον της γερμανικής premium φίρμας. Ως μία γνήσια premium κατασκευή, το νέο e-tron GT δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο επιβλητικό, κάτι που ξεκινά από την πρώτη ματιά λόγω του ντιζάιν.

Το μήκους 4,99 μέτρων αμάξωμα του e-tron GT ξεχωρίζει για τις πλούσιες καμπύλες στο πλάι και τις επίπεδες επιφάνειες στο εμπρός και το πάνω μέρος που συνδράμουν στην κορυφαία αεροδυναμική (συντελεστής οπισθέλκουσας 0,24). Οι ξεχωριστοί προβολείς LED Matrix εμπρός και τα ενιαία φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος που διατρέχουν το αμάξωμα σε όλο του το πλάτος κάνουν τη διαφορά και τη νύχτα. Το ύψος του e-tron GT, το οποίο ορίζεται στα 1,41 μέτρα, είναι μόλις 17 εκατ. πιο ψηλό από το κορυφαίο R8 και 17 χλστ. χαμηλότερο από το A7 Sportback. Όσον αφορά στο RS e-tron GT η Audi Sport έχει προσθέσει τις απαραίτητες πινελιές που ξεχωρίζουν την κορυφαία έκδοση από την «απλή», όπως τη διαφορετική singleframe μάσκα, τις πιο «μυώδεις» καμπύλες στους θόλους των τροχών, τις σπορ ζάντες κ.ά..

Συνέχεια του άρθρου >>>
OPEL NEA MONTELA
test center