Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα video, από τη διαδικασία παραγωγής του νέου Honda Civic στο εργοστάσιο της Βρετανίας, πριν καν γίνει το λανσάρισμα του μοντέλου στο Παρίσι.

Τίτλοι έναρξης νέου Civic (+vid)

4.205 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2016

Πριν καν λανσαριστεί επίσημα το νέο Honda Civic, δόθηκε στη δημοσιότητα video, από την ιαπωνική φίρμα, το οποίο αποκαλύπτει ότι η παραγωγή του έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο της Βρετανίας.

 
Το ντεμπούτο της νέας δέκατης γενιάς του Honda Civic έχει οριστεί να συμβεί στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό  την 1η Οκτωβρίου. Ωστόσο, φαίνεται πως η ιαπωνική μάρκα θέλει το προβάδισμα, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία παραγωγής του.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ένας στρατός από ρομπότ, σε συνδυασμό με τους μηχανικούς και τεχνικούς της Honda, συνεργάζονται προκειμένου τα νέα Civic να εξέλθουν της γραμμής παραγωγής στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
 

Υπενθυμίζουμε δε, πως η νέα 10η γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της Honda έρχεται εντελώς αλλαγμένη αισθητικά με νέα πλατφόρμα και ανάρτηση, αλλά και με εντελώς νέους κινητήρες, για να κερδίσει περισσότερα από το παρελθόν σε μια κατηγορία με πολύ δύσκολο ανταγωνισμό.

Εκτός αυτών, σημαντικό στοιχείο για όλη την υπόσταση του αυτοκινήτου αποτελεί το γεγονός ότι το 5θυρο και πιο ενδιαφέρον για την Ευρώπη μοντέλο κατασκευάζεται αποκλειστικά και μόνο στο εργοστάσιο της Honda στο Σουίντον της Μεγάλης Βρετανίας, από όπου και θα εξάγεται σε 70 χώρες παγκοσμίως και σε 4 διαφορετικές ηπείρους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως από τις 29 Σεπτεμβρίου, όπου είναι και η ημέρα που η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι θα ανοίξει τις πόρτες της για τον Τύπο, θα έχουμε live ανταπόκριση από τη συντακτική μας ομάδα. Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις.