• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πλήθος εκδόσεων αναμένεται να έχει η νέα γενιά της Mercedes SL, η οποία αναμένεται το 2019. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η τρέχουσα γενιά.

Η επόμενη Mercerdes SL θα φέρει τόσο υφασμάτινη κουκούλα όσο και μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή.

Αισθητικά, η επόμενη Mercedes SL θα αντλήσει έμπνευση από την ολοκαίνουργια S-Class Coupe (φωτό).

Το 2019 η νέα Mercedes SL

3.956 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2014

Ελαφρύτερη, με υφασμάτινη οροφή, ακόμα και 4θέσια, αναμένεται να είναι η νέα Mercedes SL, καθώς οι Γερμανοί ετοιμάζονται μέσα στο 2019 να λανσάρουν το νέο μοντέλο τους σε πλήθος εκδόσεων.

 
Νέες πληροφορίες βγήκαν στην επιφάνεια για την επόμενη γενιά της Mercedes-Benz SL-Class, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο φημών. Σύμφωνα με αυτές, πάντως, το νέο μοντέλο προβλέπεται να φέρει μαλακή αναδιπλούμενη οροφή, σε αντίθεση με τη μεταλλική λύση του τρέχοντος μοντέλου. Ακόμα πιο καινούργιες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για την υιοθέτηση και των δύο πιο πανω λύσεων, χάρη στη νέα πλατφόρμα MSA, η οποία θα επιλεγεί και για τη μικρότερη SLK, η επόμενη γενιά της οποίας προβλέπεται να λανσαριστεί περίπου μαζί με την SL.

Το νέο πάτωμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό εξέλιξη και θα επιτρέψει στα δύο μοντέλα να μοιράζονται μηχανικά μέρη. Το σημαντικό, όμως, είναι πως η νέα πλατφόρμα θα επιτρέψει στους Γερμανούς να περιορίσουν το βάρος της SL-Class, η οποία ζυγίζει σήμερα 1.685 κιλά. Τέλος, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως η άνθρωποι της Mercedes σκέφτονται να κατασκευάσουν και μία τετραθέσια έκδοση του μοντέλου, ενώ προετοιμάζονται τόσο τετρακίνητες (4MATIC) όσο και υβριδικές plug-in εκδοχές.