Το Audi Q8 τραβά τα βλέμματα.

Προτίμησε να εργαστεί πάνω στην 50 TDI έκδοσή του.

Ο οίκος έχει ανακοινώσει ότι σύντομα θα παρουσιάσει και το βελτιωτικό του πακέτο για την εμφάνιση του μοντέλου.

Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως ότι το βελτιωμένο μοντέλο χρειάζεται πλέον λιγότερα από 6,3 δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα.

To Αudi Q8 της ABT

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2018)

Aναβαθμίσεις στο κινητήριο σύνολο του Audi Q8 προσέφερε η ABT πριν ακολουθήσει το πακέτο της για την εμφάνιση του γερμανικού SUV. Πάρτε μάτι.

Ανεξάρτητα αν είναι σε χρώμα μαύρο, άσπρο, πράσινο ή κόκκινο, το Audi Q8 είναι σίγουρο πως μπορεί να τραβά τα βλέμματα του κόσμου χάρη στην εντυπωσιακή νέα σχεδιαστική ταυτότητα που έχει υιοθετήσει. Έτσι, ο γερμανικός οίκος ABT, πασίγνωστος παγκοσμίως για τις δουλειές του πάνω στα μοντέλα της Αudi, δεν έχασε χρόνο και παρουσίασε το δικό του βελτιωτικό πακέτο για το θηριώδες SUV.
 
Περιέργως, προτίμησε να εργαστεί πάνω στην 50 TDI έκδοση του μοντέλου που εξοπλίζεται με ένα V6 3λιτρο diesel μοτέρ του οποίου η ιπποδύναμη φτάνει τα 286 άλογα και τα 600 Νm ροπής στην εργοστασιακή του έκδοση. Μέσω μιας σειράς από αναβαθμίσεις που η ABT δεν κάνει γνωστές, η ισχύς του μοντέλου έφτασε τα 330 άλογα και τα 650 Νm ροπής, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές ούτε τυχόν διαφοροποιήσεις στις επιδόσεις του. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως ότι το βελτιωμένο μοντέλο χρειάζεται πλέον λιγότερα από 6,3 δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα και η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 245 χλμ./ώρα.

Ο οίκος έχει ανακοινώσει ότι σύντομα θα παρουσιάσει και το βελτιωτικό του πακέτο για την εμφάνιση του μοντέλου, δεν άφησε την ευκαιρία πάντως να προσφέρει από τώρα νέες 22 ιντσών πολυτελείς ζάντες.

Πάντως, η ABT σύντομα θα πρέπει να κάνει ένα βήμα παρακάτω στο τομέα της ισχύος, αφού έχει επιβεβαιωθεί πως η γερμανική μάρκα ετοιμάζει να παρουσιάσει σύντομα και τα SQ8 και RS Q8.
 

Toyota
moto