H ABT δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H ABT δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση.

To Αudi SQ2 της ΑΒΤ

2.297 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

Δεν σου φτάνει η ισχύς του εργοστασιακού SQ2 και θέλεις κάτι ισχυρότερο; Η ΑΒΤ δίνει την λύση.


Έχει αφαιρεθεί ο περιοριστής ταχύτητας από τα 250 χλμ./ώρα.

Έχει αφαιρεθεί ο περιοριστής ταχύτητας από τα 250 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Mιας και φαίνεται πως η Audi δεν έχει και μεγάλη διάθεση να κατασκευάσει μια RS έκδοση του μικρότερου crossover της γκάμας της, η ABT, γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα του VW Group, αποφάσισε να δώσει μια λύση σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ό,τι κοντινότερο στο RS Q2.  

Πλέον, ο γνωστός 2λιτρος TSI κινητήρας των 300 ίππων και των 400 Nm ροπής που χρησιμοποιείται από μια σειρά από μοντέλα του γερμανικού ομίλου έχει αναβαθμιστεί στα 350 άλογα και τα 440 Nm ροπής. Χάρη στα 50 επιπλέον άλογα και τα 40 Nm ροπής, το SQ2 πάνω στο οποίο βασίζεται το πακέτο, κάνει το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα, δηλαδή, δύο δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα από το εργοστασιακό. Ακόμα γίνεται γνωστό πως έχει αφαιρεθεί ο περιοριστής ταχύτητας από τα 250 χλμ./ώρα και ότι η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τώρα τα 262 χλμ./ώρα.

Περιέργως, η ABT δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου μιας και, από ότι μπορείτε να δείτε και εσείς, οι διαφορές σε σχέση με το εργοστασιακό SQ2 είναι ελάχιστες με εξαίρεση ένα ελαφρύ μαύρο φινίρισμα στον πρόβολο και την προσθήκη ενός σετ από μοναδικές ζάντες 19 ή 20 ιντσών.

Πώς σας φαίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
skoda