h Audi εκτός από το TT RS, θα παρουσιάσει το R8 LMS και το TT clubsport turbo concept.

h Audi εκτός από το TT RS, θα παρουσιάσει το R8 LMS και το TT clubsport turbo concept.

Το Audi TT RS στη SEMA

2.064 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

Μια διαφορετική εκδοχή του ΤΤ RS αναμένεται να παρουσιάσει η Audi στην Έκθεση Αυτοκινήτου SEMA, η οποία αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της αύριο, με το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα από το τμήμα Sport Performance.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το μοντέλο θα διαθέτει αεροδυναμικές βελτιώσεις, χωρίς η μάρκα να δίνει λεπτομέρειες, ωστόσο οι εικόνες υποδηλώνουν πως το ΤΤ RS θα είναι όμοιο με αυτό που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
 Βάση όλων αυτών των στοιχείων αναμένεται να δούμε μία μεγάλη αεροτομή, ενσωματωμένους αεραγωγούς από ανθρακονήματα, όπως και άλλα στοιχεία που περιλαμβάνουν έναν οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη αλλά και ανθρακονημάτινα καπάκια καθρεφτών.
Από κει και πέρα αναμένεται να υπάρχουν βελτιώσεις στο σύστημα πέδησης, 20αρες ζάντες αλουμινίου συνδυασμένες με ελαστικά υψηλής απόδοσης, ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης, ένα ενισχυμένο σασί, αλλά και νέα εξάτμιση κατασκευασμένα από τιτάνιο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Audi εκτός από το TT RS, θα παρουσιάσει το R8 LMS και το TT clubsport turbo concept. Το τελευταίο μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στο Wörthersee το 2015 και διαθέτει έναν πεντακύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων που αναπτύσσει 608 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green