Ο πρόεδρος της Τοyota, Αkio Τοyoda.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το μηχανικό σύνολο που δίνει ισχύ στο πρωτότυπο δεν υπάρχουν.

Αν η Τοyota επιλέξει να το φέρει στη γραμμή παραγωγής, το μοντέλο θα μπορούσε ναεξοπλιστεί με έναν βενζινοκινητήρα V8 5.0 λίτρων και τον ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί το Lexus LS 600h υποστηριζόμενο από ένα πακέτο μπαταριών νικελίου-υδρογόνου.

To Century GRMN του προέδρου της Τοyota

8.678 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2018)

Ποιο ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο ο πρόεδρος της Toyota, κ. Akio Toyoda, έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα; Τί διάλεξε;

Tην περασμένη εβδομάδα είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός μοντέλου που φερόταν να είναι η GRMN έκδοση του πολυτελέστατου Toyota Century. Tελικά, το αυτοκίνητο, όχι μόνο ήταν όντως το πρωτότυπο Century GRMN, αλλά προοριζόταν ειδικά για τον πρόεδρο της ιαπωνικής εταιρείας Akio Toyoda.

Το παραπάνω αποκαλύφθηκε μέσα από μια δημόσια εμφάνιση του Τοyoda που αποχώρησε από ένα διοικητικό συμβούλιο με το συγκεκριμένo μοντέλο, ενώ δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες πως πρόκειται όντως για την GRMN έκδοση του μοντέλου. Ο ίδιος μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι του είπαν να μην επιχειρήσει κάποιο drift γιατί έχει εξοπλιστεί με υπερπολυτελή εξοπλισμό.
 
Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το μηχανικό σύνολο που δίνει ισχύ στο πρωτότυπο δεν υπάρχουν. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, αν η Τοyota επιλέξει να το φέρει στη γραμμή παραγωγής, θα μπορούσε να εξοπλιστεί με ένα υβριδικό σύνολο το οποίο θα απαρτίζεται από τον V8 βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 5,0 λίτρων και τον ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί το Lexus LS 600h υποστηριζόμενο από ένα πακέτο μπαταριών.

Eίναι αυτό το μοντέλο στο οποίο θα περιμένατε να δείτε τον Akio Toyoda;

Mercedes
test center