• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο επόμενο Citroen C3 Picasso φαίνεται πως θα μεταμορφωθεί σε SUV, πιθανώς μετονομαζόμενο σε C3 Aircross (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα).

Το C3 crossover θα είναι μέρος της γκάμας της Citroen, η οποία θα εστιάζει περισσότερο στα SUV, κάτι που θα αποτυπωθεί και στα 12 νέα μοντέλα που ετοιμάζει για την προσεχή πενταετία.

Πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν πως η Citroen δουλεύει πάνω σε ένα «Baby SUV», το οποίο στηρίζεται στο νέο C3.

Το Citroen C3 και σε SUV

5.951 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2016

Όλα δείχνουν πως η Picasso οικογένεια μοντέλων της Citroen αλλάζει χαρακτήρα και από MPV μεταλλάσσεται σε SUV. Αρχή θα γίνει του χρόνου, όταν το επόμενο C3 Picasso μεταμορφωθεί σε SUV, πιθανώς μετονομαζόμενο σε C3 Aircross.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

Η Citroen ετοιμάζει μια ριζική αλλαγή στην Picasso οικογένεια μοντέλων της και η μεταμόρφωση φαίνεται πως θα ξεκινήσει όταν παρουσιαστεί του χρόνου ένα crossover μοντέλο που θα διαδεχθεί το υπάρχον C3 Picasso, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των μικρών MPV.
 
Πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν πως η Citroen δουλεύει πάνω σε ένα «Baby SUV», το οποίο στηρίζεται στο νέο C3. Οι σχεδιαστές δεν άργησαν να βγάλουν το καμουφλάζ από το αυτοκίνητο, να βάλουν στοιχεία από το νέο C3 και να δημιουργήσουν έτσι το εν λόγω μικρό γαλλικό SUV, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Nissan Juke.
 
Ο διάδοχος του C3 Picasso θα μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με το νέο Citroen C3, από την πλατφόρμα μέχρι τους κινητήρες 1.2 PureTech και 1.6 BlueHDi. Ενδεχομένως, η Citroen θα επιλέξει να διώξει τελείως το «Picasso» από το όνομα, ώστε να αποποιηθεί το μοντέλο το MPV παρελθόν του. Οι πιθανότητες είναι να επικρατήσει το C3 Aircross, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη σε κάποιες αγορές.
Το C3 crossover θα είναι μέρος της γκάμας της Citroen, η οποία θα εστιάζει περισσότερο στα SUV, κάτι που θα αποτυπωθεί και στα 12 νέα μοντέλα που ετοιμάζει για την προσεχή πενταετία. Ανάμεσά τους θα υπάρχει και ο αντίπαλος του Nissan Qashqai, ένα μοντέλο που είτε θα αντικαταστήσει πλήρως το C4 hatchback, είτε θα πωλείται παράλληλα ως C4 Aircross.
 
Ωστόσο, η Citroen δεν δείχνει διατεθειμένη να παρατήσει τελείως τα MPV, καθώς είπε και η επικεφαλής της φίρμας, Linda Jackson, έχουν μακρά παράδοση στα MPV και πάρα πολλούς ευχαριστημένους πελάτες, τους οποίος δεν θέλει να χάσει. Οπότε, ενδεχομένως τα επόμενα C4 και Grand C4 Picasso, να παραμείνουν MPV.

19 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C3 AIRCROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια