Η εταιρεία κατασκευής αναφέρει ότι το μοντέλο θα είναι ένα «εύκολο στην οδήγηση υπερ-αυτοκίνητο με ισχύ 10 supercars».

Το Devel Sixteen 5.000 ίππων επιστρέφει

3.451 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

To υπερ-αυτοκίνητο που έκανε ντεμπούτο το 2013 επιστρέφει 4 χρόνια μετά για να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Δείτε στο video το μοτέρ του με τα 4 turbo να δοκιμάζεται στο δυναμόμετρο.

Πόσοι πραγματικά θυμούνται το Devel Sixteen, ένα υπερ-αυτοκίνητο που έκανε το ντεμπούτο του στο Dubai το 2013 και φερόταν να έχει 5.000 ίππους με δυνατότητα να φτάσει μέγιστη ταχύτητα τα 482 χλμ./ώρα χάρη στον 16κύλινδρο κινητήρα του με τα 4 turbo;

Οι περισσότεροι μάλλον το είχαν ξεχάσει ενώ πολλοί αμφισβητούσαν αν όντως το μοτέρ μπορούσε να φτάσει σε τέτοια επίπεδα ιπποδύναμης ενώ παράλληλα δεν είχε αποδειχθεί ποτέ ότι μπορεί να φτάσει σε τέτοιες υψηλές ταχύτητες. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το Devel Sixteen 4 χρόνια μετά το στατικό ντεμπούτο του θα ξαναεμφανιστεί στο Dubai στις 14 Νοεμβρίου και αυτή τη φορά θα αναδείξει όλα τα καλούδια του και θα αποδείξει ότι οι επιδόσεις του μόνο ψέμα δεν ήταν.
 
Η εταιρεία κατασκευής αναφέρει ότι το μοντέλο θα είναι ένα «εύκολο στην οδήγηση υπερ-αυτοκίνητο με ισχύ 10 supercars». To μοτέρ χωρητικότητας 12,3 λτ. θα είναι κατασκευής Steve Morris Εngines και είναι σχεδιασμένο για αγώνες drag.

Στο video είναι το ίδιο μοτέρ που αναμένεται να εξοπλίσει το Devel Sixteen πάνω σε ένα δυναμόμετρο.

NEO TRAFIC
moto