Το Ford Explorer σε περιμένει για φωτογραφίες στο Golden Hall
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Explorer σε περιμένει για φωτογραφίες στο Golden Hall

1.322 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2023)

- Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου στο Golden Hall το Ford Explorer.
- Ενημέρωση για όλα τα θέματα του μοντέλου.
- Δυνατότητα για οικογενειακή φωτογραφία με το Explorer σε σπέσιαλ φόντο.

Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου στο Golden Hall το Ford Explorer

Τη δυνατότητα να δουν, να ενημερωθούν και να φωτογραφηθούν με το νέο ηλεκτρικό, Ford Explorer θα έχουν όσοι βρεθούν στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι. Έως τις 2 Ιανουαρίου 2024 θα βρίσκεται εκεί το ολοκαίνουργιο χωρίς ρύπους SUV, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μάρκας.
 
Σε αυτό το χώρο, το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκεται δίπλα στο νέο Explorer,προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του και να ξεναγήσει το κοινό στο εσωτερικό του, στο οποίο βασικοί πρωταγωνιστές είναι η  πολυτέλεια, η κορυφαία άνεση, οι μεγάλοι χώροι, το σύγχρονο ντιζάιν και τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας της Ford.

Ενημέρωση για όλα τα θέματα του μοντέλου

Τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στα μυστικά του νέου Ford Explorer όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά από το προσωπικό της Ford Motor Ελλάς για κάθε πτυχή του αυτοκινήτου. Από τη σχεδίασή, τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 10 - 80% σε μόλις 25 λεπτά και όλες τις λεπτομέρειες για την κινητή οθόνη αφής των 15 ιντσών, η οποία μπορεί να μετακινείται εξασφαλίζοντας έναν κρυφό αποθηκευτικό χώρο, έως κάθε τι που σχετίζεται με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το καινοτόμο SYNC Move και τον κορυφαίο σε χωρητικότητα χώρο αποσκευών των 470 λίτρων.

Δυνατότητα για οικογενειακή φωτογραφία με το Explorer

Όμως, οι μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις που επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του χώρου το νέο Explorer δεν σταματούν εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν μια οικογενειακή φωτογραφία με εικονικό φόντο το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό crossover της Ford σε διάφορα μέρη της Γης. Όλα αυτά στο πνεύμα του επικού ταξιδιού «Charge Around The Globe» της εξερευνήτριας και δημιουργού ταξιδιωτικού περιεχομένου Lexie Alford (@LexieLimitless) γύρω από τον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε μαζί με το νέο Ford Explorer τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Mercedes
SEAT