Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!
2 Φωτογραφίες »

Το Ford Ranger Raptor βρίσκεται στο «Golden Hall»!

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2024)

- Το Ford Ranger Raptor δέχεται επισκέψεις.
- Έως τις 16 Μαρτίου θα βρίσκεται στο γνωστό εμπορικό κέντρο.
- Με 292 ίππους και ροπή 491 Nm.

Το Ford Ranger Raptor δέχεται επισκέψεις

Το Ford Ranger Raptor, βρίσκεται τώρα στο ανανεωμένο περίπτερο της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να το γνωρίσουν από κοντά.

Με 292 ίππους και ροπή 491 Nm

Το Ford Ranger Raptor, με επιβλητικό ντιζάιν που μαγνητίζει το βλέμμα, ασυναγώνιστες προδιαγραφές στο σύστημα μετάδοσης και έναν πανίσχυρο V6 βενζινοκινητήρα της οικογένειας EcoBoost με απόδοση 292 ίππους και ροπή 491 Nm, φιγουράρει ως  έκθεμα στο γνωστό εμπορικό κέντρο.

Έως τις 16 Μαρτίου θα βρίσκεται στο γνωστό εμπορικό κέντρο

Όπως ανακοίνωσε η μάρκα, από τα social media, το θηριώδες Pick-up θα βρίσκεται εκεί έως και τις 16 Μαρτίου 2024, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες να το δουν από κοντά αλλά και να το εξερευνήσουν ενδελεχώς.

Από τις 10:00 έως τις 21:00

Στο ανανεωμένο stage της Ford στο «Golden Hall», το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί ώστε να ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά και τις απαράμιλλες δυνατότητες και τεχνολογίες του πιο προηγμένου και ικανού Ranger Raptor όλων των εποχών. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το νέο stage της Ford στο «Golden Hall» προκειμένου να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ranger Raptor από τις 10:00 έως και τις 21:00.

Toyota
SEAT