Το συγκρότημα μαζί με τα Jeep Renegade.

Το Jeep Renegade σε ξεσηκώνει (+vids)

4.105 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα video clip έχει το Jeep Renegade, το οποίο κάνει την εμφάνιση του στο τραγούδι «Come Together» του συγκροτήματος Now United.

Μετά την επιτυχία του διαφημιστικού, «Η μέρα της Μαρμότας» με πρωταγωνιστή τον Bill Murray, το οποίο προβλήθηκε στο φετινό Super Bowl και ήδη έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια θεάσεις στο youtube, η Jeep ανακοινώνει μια ακόμα συνεργασία που ξεσηκώνει –ιδιαίτερα- το νεανικό κοινό. Από τις 7 Μαρτίου σε συνεργασία με το δημοφιλές pop συγκρότημα Now United, η Jeep,δημιουργεί μια σειρά προωθητικών ενεργειών, ξεκινώντας με το video clip του νέου τραγουδιού του συγκροτήματος με τίτλο «Come Together», το οποίο μέσα σε 24 ώρες ξεπέρασε το 1,8 εκατομμύρια προβολές.

Στο video clip πρωταγωνιστεί το Jeep Renegade, το πλέον νεανικό μοντέλο της μάρκας που έφερε το όνομα Jeep κοντά σε ένα ευρύτερο κοινό που αναζητά παράλληλα με τις παραδοσιακές αξίες της Jeep την ευελιξία και τη χρηστικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το συγκρότημα Now United είναι το πρώτο pop συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από 15 τραγουδιστές που προέρχονται από 15 διαφορετικές χώρες και αποτελεί δημιούργημα που διάσημου μουσικού παραγωγού Simon Fuller. Το συγκρότημα αριθμεί περισσότερους από 40 εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο και αποτελεί μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Fuller, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τεράστια ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως τα Spice Girls, η Amy Winehouse και η Annie Lennox.

«Η Jeep είναι πραγματικά μια παγκόσμια μάρκα, άμεσα αναγνωρίσιμη σε κάθε γωνιά του κόσμου. Οι φίλοι μας μοιράζονται μαζί μας το πάθος για ελευθερία και αυθεντικότητα, όπως και οι NowUnited. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με το συγκρότημα και τον SimonFuller που εκφράζει και ενώνει τους φίλους μας με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο», είπε ο Olivier Francois, Επικεφαλής Marketing της FCA.

Δείτε το video clip

 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
MERCEDESGLC