Το Mullen Five RS φτάνει με 1.014+ ίππους!

Το Mullen Five RS φτάνει με 1.014+ ίππους!

1.892 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2022)

Νέες πληροφορίες για το Five RS, το νέο ηλεκτρικό «πύραυλο» που ετοιμάζει, έδωσε στη δημοσιότητα η Mullen.

Περισσότερους από 1.014 ίππους

Τον περασμένο Νοέμβριο η Mullen ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι των πληροφοριών για το νέο της δημιούργημα, με το όνομα Five RS. Σήμερα ήρθαν στην επιφάνεια νέες πληροφορίες, γνωστοποιώντας πως το επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο θα έχει αρχιτεκτονική 800 volt, τετρακίνηση και ισχύ άνω των 1.014 ίππων. Το ηλεκτρικό crossover μάλιστα λέγεται πως θα κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα ορίζεται τουλάχιστον στα 322 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέο σκίτσο από την Mullen

Παράλληλα η Mullen κυκλοφόρησε ένα νέο teaser σκίτσο και δείχνει ότι το crossover θα έχει μια επιθετική μπροστινή όψη, ένα σπλίτερ από ίνες άνθρακα και αεραγωγούς πάνω από τους μπροστινούς τροχούς. Οι ζάντες θα έχουν μπρούτζινους τροχούς και μία μεγάλη αεροτομή. Η εταιρεία είπε επίσης πως το μοντέλο θα έχει και κεραμικά φρένα.

«Ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου»

Μιλώντας για το ηλεκτρικό Mullen Five RS, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, David Michery, δήλωσε ότι το crossover: «προορίζεται να είναι ένα από τα ταχύτερα οχήματα στον πλανήτη, ανταγωνιζόμενο με μερικές από τις καλύτερες και πιο γνωστές και αναγνωρισμένες μάρκες αυτοκινήτων».

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto