Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε κατατέθηκαν από τη Nissan στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνιών και δημοσιεύτηκαν στο Instagram.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε κατατέθηκαν από τη Nissan στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνιών και δημοσιεύτηκαν στο Instagram.

Το Nissan Ariya παραγωγής;

2.586 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

Σκίτσα που πιθανότατα δείχνουν το μοντέλο παραγωγής του Nissan Ariya διέρρευσαν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε κατατέθηκαν από τη Nissan στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνιών και δημοσιεύτηκαν στο Instagram απ` όπου και διέρρευσαν. Ενώ σε πρώτη φάση φαίνεται να παρουσιάζουν το πρωτότυπο που ήδη έχουν δει, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μας οδηγούν να πιστέψουμε ότι πραγματικά εξετάζουμε το μοντέλο παραγωγής.
 
Το μπροστινό μέρος φαίνεται πως έχει αποκτήσει μερικά επιπλέον μικρά ορθογώνια (ίσως φωτιστικά σώματα) τα οποία εντοπίζονται στα πλαϊνά τριγωνικά ανοίγματα του προφυλακτήρα. Στο πλαϊνό μέρος, παρουσιάζεται να έχει μετακινηθεί ελαφρά προς τα εμπρός του φτερού το καπάκι που κρύβει την θύρα φόρτισης, ενώ εκ πρώτης όψεως οι τροχοί δείχνουν να είναι μικρότεροι από το σετ των 21 ιντσών που συναντήσαμε στο πρωτότυπο. Παρατηρούμε επίσης την κεραία που τοποθετείται στην οροφή και έναν πλευρικό αισθητήρα στάθμευσης που υποδηλώνουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το μοντέλο παραγωγής. Τέλος, το πίσω μέρος παραμένει πιστό στο σχεδιασμό του concept, αλλά με έναν διακριτικά αναθεωρημένο προφυλακτήρα.
 
Αν και δεν έχουμε κάποια εικόνα από το εσωτερικό, το πρωτότυπο αντί ενός tablet, έχει μια καμπυλοειδή διπλή οθόνη που θυμίζει κύμα. Προφέρει την αίσθηση του «ορίζοντα» σε όλο το αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με το διάκοσμο από τις πόρτες, μέχρι το πίσω μέρος της καμπίνας.
 
Η Nissan αναμένεται να αποκαλύψει το μοντέλο παραγωγής του Ariya κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Θυμίζουμε πως θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό SUV, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και πιθανή αυτονομία  της τάξεως των 483 χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto