Το Range Rover Sport SVR εντυπωσιάζει στη νέα ταινία του James Bond

2.392 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2021)

Το Range Rover Sport SVR πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του James Bond και ένα βίντεο παρουσιάζει το βρετανικό SUV να πραγματοποιεί απίθανα ακροβατικά κόλπα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων!

Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, No Time To Die στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως είναι φυσικό τα βρετανικά αυτοκίνητα έχουν την τιμητική τους στις ταινίες του πράκτορα 007 και ανάμεσα σε αυτά βρέθηκε και το Range Rover Sport SVR. Μάλιστα, ένα εντυπωσιακό βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας και εντυπωσιάζει. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ίδια ανάρτηση με τα μοντέλα παραγωγής
Όπως επισημαίνεται, τα SVR που χρησιμοποιούνται στο No Time To Die διαθέτουν την ίδια ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση με τα μοντέλα παραγωγής που σχεδιάστηκαν από τους μηχανικούς της Land Rover Special Vehicle Operations για να προσφέρουν πιο ευέλικτο χειρισμό και αυστηρότερο έλεγχο του αμαξώματος.
 
575 ίπποι και 0-100 σε 4,5 δτ.
Θυμίζουμε πως το Range Rover Sport SVR, εξοπλίζεται από ένα V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κομπρέσορα, που προσφέρει 575 ίππους και χρόνο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
 
Πρώτη εμφάνιση Range Rover σε ταινία του 007 το 1983
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως η Land Rover έχει μια μακρόχρονη συνεργασία με τις ταινίες του James Bond, η οποία ξεκίνησε το 1983 όταν ένα Range Rover κάμπριο εμφανίστηκε στην ταινία Octopussy. Πιο πρόσφατα, το 2015 το Range Rover Sport πρωταγωνίστησε σε σκηνές δράσης στο Specter.
 
Δείτε το βίντεο  

Άλλα κόλπα!
Το Range Rover Sport SVR πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του James Bond και ένα βίντεο παρουσιάζει το βρετανικό SUV να πραγματοποιεί απίθανα ακροβατικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων!
Πόσα αυτοκίνητα άραγε να καταστρέφονται για τις ανάγκες των γυρισμάτων;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL