3 φωτογραφίες »

Το Skoda Scooter είναι ένα παραδοσιακό πατίνι.

To Skoda Scooter σε γλιτώνει από το περπάτημα

3.073 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Επειδή το αυτοκίνητο σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές πολλές φορές δεν μπορεί να βοηθήσει στη μετακίνηση των πολιτών, η Skoda πρωτοτυπεί και προσφέρει τη λύση για όσους δε θέλουν να περπατήσουν. Γνωρίστε το Skoda Scooter.


Το Skoda Scooter είναι ένα παραδοσιακό πατίνι, χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση, το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναδιπλούμενο, συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό. Οι άνθρωποι της μάρκας αναφέρουν πως έχουν προβλέψει τα πάντα σχετικά με το νέο ευέλικτο όχημα, ειδικά για όλους τους κατόχους μοντέλων Kamiq και Scala τα οποία δεν εξοπλίζονται με ρεζέρβα αλλά με κιτ επισκευής ελαστικού.
 
Αυτό συμβαίνει καθώς στο χώρο που θα τοποθετούνταν η ρεζέρβα, κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών, μπορεί πλέον να αποθηκευτεί το πατίνι που είναι εξοπλισμένο με πατενταρισμένο μηχανισμό αναδίπλωσης για γίνεται η δουλειά χωρίς κόπο. Παράλληλα δεν πιάνει επιπλέον χώρο, επιτρέποντας έτσι την χρήση του χώρου αποσκευών στο 100% της χωρητικότητάς της.
 
Το Skoda Scooter έχει διαστάσεις 49 × 42 × 11 εκατοστά και ζυγίζει 4,8 κιλά. Παρά το μικρό του βάρος είναι αρκετά δυνατό και μπορεί να αντέξει άνθρωπο το βάρος του οποίου φτάνει ακόμα και τα 100 κιλά. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ στις χειρολαβές έχει καουτσούκ για καλύτερο κράτημα. Φυσικά δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως δεν υπάρχουν εκπομπές ρύπων.
 
Τέλος η Skoda υπογραμμίζει πως το Scooter δεν έχει σχεδιαστεί για να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους, ενώ υπογραμμίζει πως είναι διαθέσιμο για αγορά και από το ηλεκτρικό μαγαζί της για 968 κορώνες δηλαδή περίπου 35,4 ευρώ.

NEO TRAFIC
Audi