Το ιδιαίτερο αυτό όχημα, κατασκευάστηκε από τον Travis Rabenberg.

Το ηλεκτρικό-ηλιακό τροχόσπιτο όπως θα μπορούσαμε να πούμε, δεν είναι μονό εντυπωσιακό στην όψη αλλά και στην απόδοση.

Το Tesla Roamer είναι ηλεκτρικό τροχόσπιτο

2.288 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2019)

Ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει δημιουργήθηκε και εκτός του γεγονότος πως δεν εκπέμπει καθόλου ρύπους, έχει τη δυνατότητα να αντλεί ενέργεια από τον ήλιο αλλά και να αποτελεί το σπίτι του οδηγού!

Το ιδιαίτερο αυτό όχημα, κατασκευάστηκε από τον Travis Rabenberg και θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το πρώτο αυτοκινούμενο Tesla. Ο κατασκευαστής λοιπόν πήρε ως βάση ένα Tesla Model S P90D και κάνοντας τις απαραίτητες εργασίες έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα που ονομάστηκε Tesla Roamer.
 
Όπως βλέπετε τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί, δίνοντας τη θέση τους σε ένα μικρό χώρο που έχει τη δυνατότητα να ανοιγοκλείνει και να φιλοξενεί ένα κρεβάτι, καθώς και τις παροχές νερού για τη λειτουργία νεροχύτη και τουαλέτας. Βεβαίως από την κατασκευή ξεχωρίζει το ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ που έχει τη δυνατότητα παραγωγής 1.000 W.
 
Το ηλεκτρικό-ηλιακό τροχόσπιτο όπως θα μπορούσαμε να πούμε, δεν είναι μονό εντυπωσιακό στην όψη αλλά και στην απόδοση. Σύμφωνα με τον δημιουργό το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης μπορεί να προσφέρει 700 ίππους, ενώ αναφέρει πως η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 240 χλμ./ώρα.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τις δύο εικόνες που μπορείτε να δείτε πιο πάνω, ωστόσο ο Rabenberg σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρωτότυπο Tesla Roamer την επόμενη εβδομάδα. Τέλος στα πλάνα του έχει και ένα ταξίδι από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Ντουμπάι για το 2020 World Expo.

Mercedes
moto