Το Toyota C-HR Prologue προλογίζει το νέο C-HR
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Toyota C-HR Prologue προλογίζει το νέο C-HR

10.990 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2022)

Το Toyota C-HR Prologue παρουσιάζει το C-HR της δεύτερης γενιάς, το οποίο θα αποκτήσει μια εντελώς νέα εμφάνιση και Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Πρώτες εικόνες του Toyota C-HR Prologue

Η δεύτερη γενιά του C-HR είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό το προσεχές διάστημα και σήμερα η ιαπωνική μάρκα προλόγισε το νέο SUV μέσω του πρωτότυπου C-HR Prologue, δίνοντας στη δημοσιότητα τις επίσημες εικόνες του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μας δείχνει το ολοκαίνουργιο C-HR

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε μέσω του Toyota C-HR Prologue, το ολοκαίνουργιο C-HR της δεύτερης γενιάς θα υιοθετήσει και πάλι μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως ακριβώς ίσχυσε με το Aygo X, που δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό από το δικό του πρωτότυπο Prologue. Η Toyota λέει ότι το κομψό crossover έχει μπροστινή όψη εμπνευσμένη από σφυροκέφαλο καρχαρία, με λεπτούς προβολείς LED και επανασχεδιασμένη γρίλια με πολλές μικρές οπές.

Με LED μπάρα στο πίσω μέρος

Το Toyota C-HR Prologue εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς, οι οποίοι πιθανότατα θα είναι ελαφρώς μικρότεροι για την έκδοση παραγωγής. Διαφορετικές θα είναι πιθανότατα και οι χειρολαβές των θυρών από τις χωνευτές που υπάρχουν στο πρωτότυπο, ενώ και οι πλαϊνές κάμερες θα αντικατασταθούν με συμβατικούς καθρέφτες. Στο πίσω μέρος όπως βλέπουμε μία LED φωτιζόμενη μπάρα θα είναι το highlight, έχοντας φυσικά το ρόλο των φωτιστικών σωμάτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center