5 φωτογραφίες »

H Alice Goodlife εμπνεύστηκε από την όλη κατάσταση της πανδημίας και έδωσε στο «καυτό» Yaris ανάλογη εικόνα.

To Toyota GR Yaris του κορωνοϊού

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2020)

Ένα ειδικά σχεδιασμένο Toyota GR Yaris έρχεται εμπνευσμένο από την πανδημία για να αποτίσει φόρο τιμής σε εργαζόμενους που οι δουλείες τους έχουν αποδειχτεί ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.


Είναι γεγονός πως την εποχή του κορωνοϊού κάποια επαγγέλματα έχουν αποδειχτεί ζωτικής σημασίας για το σύνολο των ανθρώπων, τι στιγμή που οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν επιβαρυνθεί με αρκετές ώρες δουλειάς προκειμένου να μπορέσει η κάθε χώρα να λειτουργήσει με τις καλύτερες δυνατές και ασφαλείς συνθήκες.
 
Τους εργαζομένους σε αυτά τα επαγγέλματα θέλησε να τιμήσει μεταξύ άλλων η 16χρονη μαθητή λυκείου, Alice Goodlife, η οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό «Design a Rally Car Livery» που πραγματοποίησε η Toyota στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν ο κάθε διαγωνιζόμενος να δώσει την εξωτερική εμφάνιση που εκείνος πιστεύει σε ένα αυτοκίνητο ράλλυ.
 
Έτσι η Alice Goodlife εμπνεύστηκε από την όλη κατάσταση της πανδημίας και έδωσε στο «καυτό» Yaris ανάλογη εικόνα. Είναι εμφανές πως το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου φοράει πλέον μάσκα η οποία στηρίζεται στους καθρέπτες. Η οροφή και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου θέλοντας να καταδείξουν την αισιοδοξία της νεαρής κοπέλας πως η ανθρωπότητα θα βγει πιο δυνατή από όλη αυτή τη δοκιμασία.
 
Τέλος οι πόρτες διαθέτουν τα προφίλ μιας νοσοκόμας, ενός δασκάλου, ενός εργάτη, ενός καταστηματάρχη και ενός αστυνομικού, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης νάρκισσους, που είναι το επίσημο λουλούδι της Ουαλίας, χώρα από την οποία κατάγεται η Alice Goodlife.

Hyundai
vw