Το Amarok της ABT.

To Αmarok της Delta 4X4.

To VW Αmarok της ABT

4.119 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2019)

Tην απόδοση του V6 ΤDI του Amarok pick-up αναβάθμισε ο οίκος ABT. Διαβάστε περισσότερα.

Tην προσοχή τους για μια ακόμη φορά πάνω στο VW Amarok έστρεψαν οι βελτιωτές του οίκου ABT Sportsline. H εταιρεία είναι πασίγνωστή για τα πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα του VW Group και για μια ακόμη φορά δεν απογοήτευσε, προσφέροντας στο pick-up περισσότερη ισχύ.
 
Πλέον, ο V6 πετρελαιοκινητήρας των 3,0 λίτρων έχει ιπποδύναμη 306 άλογα και  630 Nm ροπής αντί των 258 ίππων και των 580 Nm ροπής του «εργοστασιακού», κάτι που επιτρέπει στο pick-up να πετυχαίνει το σπριντ έως τα 96 χιλιόμετρα/ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα, δηλαδή 2 δέκατα πιο γρήγορα. Παράλληλα, η μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει τώρα τα 210,98 χλμ./ώρα. Η ABT αναβάθμισε επίσης και τις λιγότερο ισχυρές εκδόσεις του V6 μοτέρ. Η εργοστασιακή έκδοση των 224 ίππων φτάνει τώρα τα 265 άλογα ενώ αυτή των 180 έχει αναβαθμιστεί στα 200 άλογα.
 
Για όποιον επιθυμεί να αναβαθμίσει με aftermarket μέρη το γερμανικό pick-up, υπάρχουν μια σειρά από εταιρίες που προσφέρουν τα δικά τους καλούδια. Ένα παράδειγμα είναι η Delta 4X4 που προσφέρει μεταξύ άλλων νέο σύστημα ανάρτησης με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 εκατοστά, χάρη στην εγκατάσταση νέων αμορτισέρ Bilstein, 20άρες ζάντες σε συνδυασμό με 35 ιντσών ελαστικά Cooper, ενισχυμένα φτερά τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα, μαύρο προστατευτικό στον εμπρός προφυλακτήρα και μπάρα με τα LED φώτα πάνω στην οροφή.
 

peugeot
vw