• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η VW θα παρουσιάσει στην έκθεση του Σικάγο το Atlas Weekend Edition Concept.

To πρωτότυπο Weekend Edition διαθέτει τον VR6 κινητήρα των 3,6 λίτρων που αποδίδει 280 ίππους. Συνεργάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION με τη λειτουργία Drive Mode Select.

Βασικό χαρακτηριστικό είναι η ανθρακί μπαγκαζιέρα Urban Loader, που έχει pop-up λειτουργία και όγκο ως και 501 λίτρα.

Στις πλάτες των εμπρός θέσεων υπάρχουν βάσεις για tablet.

Το VW του σαββατοκύριακου

Διαβάστηκε από 3408 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2017

Λίγο πριν το εμπορικό ντεμπούτο του νέου Atlas, η VW παρουσιάζει το Atlas Weekend Edition Concept, ένα όχημα επίδειξης των διαθέσιμων αξεσουάρ του μεγάλου επταθέσιου SUV, ιδανικό για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου.

 
Το VW Atlas είναι το μεγάλο 7θέσιο SUV που έφτιαξε η γερμανική εταιρεία για τις ΗΠΑ και το οποίο τώρα σκέφτεται να λανσάρει και στην Ευρώπη. Προκειμένου να μας επιδείξει τη λίστα των διαθέσιμων αξεσουάρ, η VW θα παρουσιάσει στην έκθεση του Σικάγο το Atlas Weekend Edition Concept.
 
To πρωτότυπο Weekend Edition στηρίζεται στην έκδοση SEL Premium και διαθέτει τον VR6 κινητήρα των 3,6 λίτρων που αποδίδει 280 ίππους. Συνεργάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION με τη λειτουργία Drive Mode Select.
   
Εξοπλίζεται με Prisma τροχούς 18 ιντσών, ενώ βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ανθρακί μπαγκαζιέρα Urban Loader, που έχει pop-up λειτουργία και όγκο ως και 501 λίτρα.
 
Στο εσωτερικό του Atlas Weekend Edition έχει τοποθετηθεί διαχωριστικό πλέγμα πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Στις πλάτες των εμπρός θέσεων υπάρχουν βάσεις για tablet. Επιπλέον αξεσουάρ που συναντάμε είναι οι εκτροπείς αέρα σε καπό και παράθυρα, το heavy-duty κάλυμμα του πορτ μπαγκάζ, τα λαστιχένια πατάκια, οι λασπωτήρες κ.α.
 
Φυσικά, πολλά από αυτά τα αξεσουάρ θα βρίσκονται στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού του νέου VW Atlas, όταν αυτό κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο την άνοιξη.