Το autotriti.gr «ηλεκτρίστηκε»! Βρες τα πάντα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

8.866 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2020)

Νέα μοντέλα, τιμές, δοκιμές, συγκριτικά και τεχνικά θέματα, αλλά και όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Αυτά και άλλα πολλά στο «ηλεκτρισμένο» autotriti που θα βρείτε στη διεύθυνση electrokinisi.autotriti.gr!

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος γύρω από την ηλεκτροκίνηση. Ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» από το Κράτος, όπου δίνεται η δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο με επιδότηση που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει και τις 8.000 ευρώ. (Δείτε εδώ: Πως αγοράζω ηλεκτρικό και παίρνω την επιδότηση - Οδηγός αγοράς)

Το autotriti.gr, έχοντας κυρίαρχο ρόλο στην ενημέρωση γύρω από το αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε αυτή την αλλαγή σελίδας για την αυτοκίνηση και έτσι, γεννήθηκε το electrokinisi.autotriti.gr. Ένας νέος χώρος που ασχολείται αποκλειστικά με την ηλεκτροκίνηση και όλων των ειδών τα εξηλεκτρισμένα επιβατικά ή επαγγελματικά μοντέλα (ηλεκτρικά, Plug-In hybrid, Mild hybrid και hybrid).

Εκτός από όλη την επικαιρότητα, τις δοκιμές, τα συγκριτικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των μοντέλων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, μπαίνοντας στο electrokinisi.autotriti.gr θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλα τα απλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί με τον ερχομό της ηλεκτροκίνησης.
 
Τι παίζει με τις εγγυήσεις και τα service στα ηλεκτρικά; Τι γίνεται με το δίκτυο φόρτισης; Τι κόστος χρήσης έχει ένα ηλεκτρικό; Συμφέρει να το αγοράσω; Αυτά και άλλα πολλά, μαζί με τεχνικά θέματα που εμβαθύνουν στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων, θα τα βρείτε στο electrokinisi.autotriti.gr!
 
Ενδεικτικά παραθέτουμε μία λίστα δοκιμών και οδηγικών θεμάτων, αλλά και συγκριτικών, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο electrokinisi.autotriti.gr:
 
Δοκιμές & οδηγικά θέματα
Δοκιμή: Peugeot e-208 Δοκιμή: Opel Corsa-e

Οδηγούμε το Honda e

Οδηγούμε το Renault Zoe

Δοκιμή: Nissan LEAF

Δοκιμή: BMW i3s
Δοκιμή: Audi e-tron
Οδηγούμε Mazda MX-30
Δοκιμή: VW e-Golf
Οδηγούμε το Skoda Enyaq
Οδηγούμε το Hyundai Kona Electric
Δοκιμή: smart EQ fortwo

Διαβάστε ακόμη
Συγκριτικά & Αγοραστικά θέματα

Ηλεκτρικό ή diesel: Opel Corsa-e Vs Peugeot 208

DS 3 Crossback E-Tense Vs Hyundai Kona Electric

VW ID.3 Vs Hyundai Kona electric

Peugeot 208: Βενζίνη ή ηλεκτρικό στα 130+ άλογα;

Mercedes
skoda