• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η κινέζικη Chery θα παρουσιάσει στην έκθεση της Φρανκφούρτης την έκδοση προ-παραγωγής του νέου της compact SUV, για το οποίο έχουμε δύο προωθητικά σκίτσα.

Η Chery κάνει λόγο πως το μοντέλο, θα υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Life In Motion» και πως θα ανοίξει το δρόμο για μια οικογένεια μοντέλων, τα οποία θα λανσαριστούν στην Ευρώπη στα επόμενα χρόνια.

Το compact SUV της Chery

Διαβάστηκε από 23009 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2017
 

Η Chery ετοιμάζει για τη Φρανκφούρτη ένα compact SUV, το οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στις αγορές του κόσμου. Δείτε τι θέλουν να κάνουν οι Κινέζοι στην Ευρώπη…

Η κινέζικη Chery ετοιμάζεται να κάνει το μακρύ ταξίδι από το αρχηγείο της στο Γούχου, στη Φρανκφούρτη ώστε να παραστεί στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου. Στη γερμανική πόλη θα μας δείξει το νέο της compact SUV σε έκδοση προ-παραγωγής, ένα μοντέλο που θα κάνει παγκόσμια εμπορική καριέρα και προφανώς και ευρωπαϊκή.
 
Δείχνει πάντως ελπιδοφόρο, από ό,τι τουλάχιστον μπορούμε να δούμε στα δύο προωθητικά σκίτσα που δόθηκαν από την κινέζικη εταιρεία. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εικόνες είναι λίγο «υπερβολικές» και το πραγματικό αυτοκίνητο είναι αρκετά πιο προσγειωμένο. Ακόμα και έτσι, πάντως, μάλλον μιλάμε για ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά όχημα.
   
Η Chery κάνει λόγο πως το ανώνυμο προς το παρόν μοντέλο, θα υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Life In Motion». Αναφέρει επιπλέον, πως το μικρό SUV θα ανοίξει το δρόμο για μια οικογένεια μοντέλων, τα οποία θα λανσαριστούν στην Ευρώπη στα επόμενα χρόνια.
 
Η κινέζικη εταιρεία αποκαλύπτει πως το μοντέλο της θα έχει full-LED φώτα, ενώ οι κινητήρες του θα έχουν αρωγή από ηλεκτρική ενέργεια. Ντεμπούτο θα κάνει στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά η Chery ξεκαθαρίζει πως οι πωλήσεις στην Ευρώπη αργούν κάποια χρόνια ακόμα. Παράλληλα ετοιμάζει στη Γηραιά Ήπειρο εγκαταστάσεις για σχεδιασμό, αλλά και έρευνα και ανάπτυξη (R&D), ώστε να μπορέσει να γίνει πραγματικά ένας παγκόσμιος παίκτης.

Tags: Chery
 

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ