To drive-in σινεμά επιστρέφει στην Αθήνα

2.100 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Θα ήθελες να δεις μια ταινία με την παρέα σου μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου; Σε λίγες μέρες ίσως η επιθυμία σου γίνει πραγματικότητα.


Τον πρώτο της drive-in κινηματογράφο θα αποκτήσει μετά από πολλά χρόνια η Aθήνα καθώς μια σελίδα με όνόμα «Αθενς Ντράιβ-Ιν» που έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα, έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την 1η Ιουνίου, όταν και θα επιτραπεί η λειτουργία των θερινών σινεμά.

Σε αυτού του είδους τους κινηματογράφους, οι θεατές μαζεύονται σε έναν αρκετά μεγάλο ανοιχτό χώρο και παρακολουθούν την ταινία μέσα από το αυτοκίνητό τους, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Συνήθως, παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που θα μπορεί να βρει κανείς και σε κανονικά σινεμά, όπως ποπ κορν, αναψυκτικά, φαγητό και ποτά.

Oι drive-in κινηματογράφοι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς τις προηγούμενες δεκαετίες, κυρίως ανάμεσα στις νεαρότερες ηλικίες, ωστόσο, όταν η τηλεόραση μπήκε στα περισσότερα σπίτια, σίγα σιγά άρχισε η παρακμή τους. Τώρα, με τους κινηματογράφους να είναι κλειστοί λόγω της πανδημίας, η ιδέα ενός drive in στην πρωτεύουσα παίρνει σάρκα και οστά.

Περισσότερες πληροφορίες, κυρίως για την τοποθεσία, δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά όσο περνούν οι ημέρες και η πρώτη μέρα του καλοκαιριού πλησιάζει, είναι πολύ πιθανόν να δούμε τις πρώτες ανακοινώσεις.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda