O Ghosn με την γυναίκα του στον Ανάκτορο.

To «δώρο» της Renault για τον γάμο του Ghosn

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το πως και αν πληρώθηκε το Ανάκτορο των Βερσαλλιών για τον γάμο του πρώην CEO της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Renault, η εταιρεία κάνει γνωστό πως ύστερα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, αποκαλύφθηκε πως έχει γίνει από μέρους της δωρεά 50.000 ευρώ στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών, όπου έλαβε χώρα ο γάμος του, πρώην πλέον CEO της μάρκας, Carlos Ghosn.

Σύμφωνα με το Reuters, η Renault έκανε αμέσως διαθέσιμα τα νέα στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές, ενώ από την άλλα πλευρά, ο Jean-Yves Leborgne, δικηγόρος του Ghosn, δήλωσε πως ο πελάτης του έχει άγνοια για την δωρεά αυτή. Συγκεκριμένα είπε: «O χώρος στις Βερσαλλίες έγινε διαθέσιμος χωρίς κάποιο κόστος για αυτόν και ο πελάτης μου δεν ήξερε ότι θα χρεωθεί η Renault για την χρήση. Ο Carlos Ghosn πλήρωσε για όλα τα έξοδα του γάμου». Ο δεύτερος δικηγόρος του Ghosn στην Ιαπωνία, κ. Motonari Otsuru, δεν έκανε κάποια δήλωση.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Renault συνεργάζεται στενά με την διοίκηση του Ανακτόρου των Βερσαλλιών, αφού όπως είχε γίνει γνωστό, η μάρκα χορήγησε το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του κτιρίου, ενώ από την πλευρά του, το Ανάκτορο θα προσέφερε στην εταιρεία αδιευκρίνιστες υπηρεσίες αξίας 575.000 ευρώ.

Ο πρώην CEO της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi παραμένει υπό κράτηση στο Τόκιο από τον περσινό Νοέμβριο. Τον περασμένο μήνα του δόθηκε το δικαίωμα να παραχωρήσει συνέντευξη, όπου ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και ότι έχει πέσει θύμα δολοπλοκίας από άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Νissan.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw