Το παρόν αναμένεται να δώσει στην προσεχή έκθεση της SEMA μια βελτιωμένη εκδοχή του Acura NSX.

Το Acura NSX Dream Project είναι ισχυρότερο κατά 38 ίππους και 42Nm ροπής από τα εργοστασιακά μοντέλα.

Στο εσωτερικό παίρνουν θέση τα σπορ καθίσματα Recaro Pole Position.

Το «επιστημονικό» Acura NSX

1.846 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

Το παρόν αναμένεται να δώσει στην προσεχή έκθεση της SEMA μια βελτιωμένη εκδοχή του Acura NSX.

Με την ονομασία Acura NSX Dream Project και κατασκευασμένο από τον βελτιωτικό οίκο ScienceOfSpeed, το μοντέλο αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα, στην έκθεση αυτοκινήτου που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, φέροντας μικρές αναβαθμίσεις τόσο στο εξωτερικό και το εσωτερικό, όσο και στον κινητήρα.
 
Το Acura NSX Dream Project είναι ισχυρότερο κατά 38 ίππους και 42Nm ροπής από τα εργοστασιακά μοντέλα, με τους μηχανικούς να έχουν τοποθετήσει ένα νέο intercooler αλλά και ένα σύστημα εξάτμισης κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Πλέον η βελτιωμένη έκδοση έχει τη δύναμη 619 ίππων και 687Nm ροπής, ενώ οι βελτιώσεις το έχουν καταστήσει κατά 7 κιλά ελαφρύτερο.
Από κει και πέρα έχει προστεθεί ένα νέο κιτ ανάρτησης, το οποίο το φέρνει πιο κοντά στο δρόμο κατά μία ίντσα, ενώ διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες, που μπορούν να αυξήσουν αυτόματα το ύψος του εμπρόσθιο άξονα κατά 2 ίντσες όταν ανιχνεύονται εμπόδια.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος το Acura NSX Dream Project διαθέτει ένα νέο bodykit κατασκευασμένο από ανθρακονήματα , πιο «επιθετικούς» εμπρόσθια όψη, μία μεγάλη αεροτομή και ένα οπίσθιο διαχύτη. Το μοντέλο έχει επίσης νέες μπροστά και πίσω ζάντες 20 και 21 ιντσών αντίστοιχα, οι οποίες συνδυάζονται με κεραμικά φρένα Brembo.
 
Τέλος στο εσωτερικό παίρνουν θέση τα σπορ καθίσματα Recaro Pole Position ντυμένα με μαύρο δέρμα και μπλε ραφές, αλλά και μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών OLED gaugeART.  

ford
test center