Το εσωτερικό της κεντρομήχανης Corvette;

Το εσωτερικό της κεντρομήχανης Corvette;

1.612 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2019)

Ένα ανεξάρτητο σχέδιο δίνει τη δική του εκδοχή για το εσωτερικό της κεντρομήχανης Corvette.

Το «γαϊτανάκι» των πληροφοριών γύρω από τη νέα C8 Corvette συνεχίζει να υπάρχει όσο δεν αποκαλύπτεται το μοντέλο, αλλά αυτή τη φορά αντί για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, έρχεται στη δημοσιότητα ένα ανεξάρτητο σχέδιο που δίνει τη δική του εκδοχή για το εσωτερικό του κεντρομήχανης μοντέλου.
 

Το σχέδιο που μπορείτε να δείτε στην εικόνα λίγο πιο πάνω προέρχεται από το φόρουμ MidEngineCorvette και αποτελεί δουλειά του σχεδιαστή με την υπογραφή Chazcron. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη προκειμένου να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα άντλησε πληροφορίες από όλες τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κατά καιρούς υπάρξει.
 
Έτσι δημιούργησε την εικόνα που παρουσιάζει τη καμπίνα της επερχόμενης Corvette, δίνοντας την προοπτική πως στεκόμαστε όρθιοι δίπλα στο αυτοκίνητο με την πόρτα του οδηγού ανοιχτή.
 
Αν και δεν θα μπορούσε να αποφευχθούν κάποιες ομοιότητες σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, η κεντρική κονσόλα φαίνεται να έχει τοποθετηθεί λίγο ψηλότερα, ενώ έχει κερδίσει και σε όγκο. Η οθόνη που συνοδεύει το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών έχει επανατοποθετηθεί αποκτώντας μεγαλύτερη γωνία προς την πλευρά του οδηγού, ενώ το τιμόνι έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει στο κανονικό μοντέλο ποια συστήματα θα μπορεί να χειρίζεται από εκεί ο οδηγός.
 
Αν και η Chevrolet δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως ότι υπάρχει στα σκαριά κεντρομήχανη  Corvette, οι κατασκοπευτικές εικόνες αλλά και οι αιτήσεις για κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχουν διαρρεύσει στο παρελθόν, είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Τέλος σε ότι αφορά το πότε μπορεί να παρουσιαστεί το μοντέλο, πιθανότατα η αποκάλυψη να γίνει τον Απρίλιο στο Auto Show της Νέας Υόρκης.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda