Επίσημες εικόνες που δείχνουν το εσωτερικό του νέου Kodiaq GT έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda.

Βλέποντας λοιπόν το εσωτερικό, η εικόνα είναι λίγο πολύ γνωστή.

Το εσωτερικό του νέου Skoda Kodiaq GT

6.930 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2018)

Επίσημες εικόνες που δείχνουν το εσωτερικό του νέου Kodiaq GT έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda.

Η παρουσίαση του νέου Skoda Kodiaq GT έχει γίνει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο κατά την παρουσίαση του μοντέλου, αλλά και την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα επίσημες εικόνες από το εσωτερικό του νέου SUV.
 
Το πρώτο κουπέ SUV της Skoda, μέσω κάποιων σκίτσων που είχαν δημοσιευτεί πριν τη επίσημη παρουσίαση, είχε δώσει μία πρώτη γεύση για το εσωτερικό (και το εξωτερικό), ωστόσο πλέον ήρθαν στη δημοσιότητα «καθαρές» εικόνες, οι οποίες σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τα αρχικά σκίτσα.
Βλέποντας λοιπόν το εσωτερικό, η εικόνα είναι λίγο πολύ γνωστή. Η διάταξη που επέλεξαν οι σχεδιαστές της Skoda είναι γνώριμη από το Kodiaq με προεξάρχον στοιχείο τη μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, όντας πλαισιωμένη από δύο κάθετους αεραγωγούς. Επιπλέον, άξια αναφοράς είναι τα σπορ καθίσματα και οι μεγάλες επίπεδες επιφάνειες που κυριαρχούν στην καμπίνα.
 
Επιπλέον αναφερόμενοι στα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, να πούμε πως διαθέτει Wi-Fi, MirrorLink, Apple CarPlay και Carlife.
 
Από κει και πέρα να υπενθυμίσουμε πως το εν λόγω μοντέλο θα διατεθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της αγοράς της Κίνας, όπου θα προσφερθεί σε δύο εκδόσεις. Σύμφωνα με τη Skoda, η γκάμα απαρτίζεται από τον δίλιτρο TSI τούρμπο βενζινοκινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος με 186 και 220 άλογα σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο/σειριακό DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Επίσης θα υπάρχουν τόσο δικίνητες, όσο και τετρακίνητες εκδόσεις.

Mercedes
test center