• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To γρηγορότερο θωρακισμένο στον κόσμο

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2019

Το Audi RS7 Sportback των 771 ίππων και των 1.085 Νm ροπής κάνει το 0-96 σε χρόνο dt. Γνωρίστε το.

To πιο γρήγορο θωρακισμένο αυτοκίνητο ισχυρίζεται πως κατασκεύασε μια εταιρεία με το όνομα ΑddArmor που ειδικεύεται σε αυτό το κομμάτι τροποποίησης αυτοκινήτων.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Audi RS7 Sportback που έχει βελτιωθεί μέχρι το δεύτερο Στάδιο από τον οίκο APR. Kάτω από καπό βρίσκεται ένας twin-turbo V8 κινητήρας απόδοσης 771 ίππων και 1.085 Nm ροπής που δίνει την δυνατότητα στο θωρακισμένο RS7 να κάνει σπριντ μέχρι τα 96 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Για να καταφέρει να κάνει το αυτό το RS7 το πιο γρήγορο θωρακισμένο αυτοκίνητο στον κόσμο, η AddArmor κατάλαβε γρήγορα πως θα πρέπει να κρατήσει χαμηλά το βάρος. Για να το κάνει αυτό, η εταιρεία χρησιμοποίησε κουβούκλιο με πολυανθρακική ύφανση που είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το ατσάλι αν και ζυγίζει 60% λιγότερο. Επίσης, πολυάνθρακας και ειδικό γυαλί έχουν τοποθετηθεί στα παράθυρα. Έτσι, το βάρος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί μόνο κατά 91 κιλά με την προστασία να φτάνει το επίπεδο Β4 (αντέχει πυροβολισμούς από μικρά όπλα χειρός και από Magnum .44).

Η ΑddArmor δεν σταμάτησε εκεί και προσέφερε στο μοντέλο μια σειρά από συστήματα προστασίας όπως σπρέι πιπεριού, σύστημα καπνού, ήχους κανονιού, αλεξίσφαιρα ελαστικά, taser στα χερούλια, κάμερα 360 μοιρών, προστασία από επικίνδυνα αέρια, προστατευτικό μπροστά για να κάνει στην άκρη εμπόδια κ.α

Η τιμή του θωρακισμένου RS7 ξεκινά από τις 182.880 ευρώ, περίπου 81.270 ευρώ περισσότερα από όσο κοστίζει το εργοστασιακό στην Γερμανία.
 

Tags: AUDI, RS7