6 φωτογραφίες »

Ο φορητός υπολογιστής υψηλής ποιότητας διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Το laptop της Porsche υπόσχεται επιδόσεις RS

2.555 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2020)

Η Porsche άφησε για λίγο τα αυτοκίνητα και είπε να κατασκευάσει ένα laptop, το οποίο αν τρέχει τόσο γρήγορα όσο και τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας τότε ίσως να είναι το ιδανικό εργαλείο δουλειάς για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν.


Το νέο laptop ή φορητός υπολογιστής αν προτιμάτε καλύτερα έχει κατασκευαστεί από τη συνεργασίας της γερμανικής εταιρείας με την εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Acer, για αυτό πήρε και την ονομασία Porsche Design Acer Book RS. Ο νέος υπολογιστής  σηματοδοτεί μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων, που συνδυάζει τη φιλοσοφία λειτουργικής σχεδίασης και τη μηχανική νοοτροπία της Porsche Design με τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις βαθιές γνώσεις της Acer στο παγκόσμιο τμήμα υπολογιστών.
 
Ο φορητός υπολογιστής υψηλής ποιότητας διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, αλλά και ένα εξωτερικό περίβλημα από ίνες άνθρακα. Το βάρος του είναι μόλις 1,25 κιλά, ενώ είναι τόσο λεπτό όσο 15,99 χιλιοστά.
 
Στο εσωτερικό το RS laptop είναι εξοπλισμένο με τους τελευταίους σβέλτους επεξεργαστές Intel Core i7 11ης γενιάς με γραφικά Intel Iris Xe και προαιρετική κάρτα γραφικών GPU NVIDIA GeForce®MX350 και 16 GB μνήμη RAM. Η οθόνη αφής FHD IPS3 14 ιντσών διαθέτει Antimicrobial4 Corning Gorilla Glass.
 
Το Porsche Design Acer Book RS θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με τιμή 1.799 ευρώ και θα συνοδεύεται από ένα premium πακέτο με αξεσουάρ όπως ποντίκι, mousepad και άλλα το οποίο κοστίζει 299 ευρώ επιπλέον για αυτούς που το επιθυμούν. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για το ποντίκι τότε πρέπει να πληρώσει 99 ευρώ.

peugeot
citroen