4 φωτογραφίες »

H απόσταση του αυτοκινήτου μειώθηκε κατά 25-30 χιλιοστά.

Τo νέο Golf της ABT

4.282 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2020)

Oι 20άρες FR-C ζάντες είναι το highlight στην πρώτη προσπάθεια της ABT να βελτιώσει το νέο Golf. Toυ πηγαίνουν ή είναι υπερβολή;


H ΑΒΤ Sportsline, γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα του VW Group, δεν άργησε να προσφέρει την πρώτη «περιποίηση» για το ολοκαίνουριο 8ης γενιάς Golf, λιγότερο από δύο μήνες μετά το εμπορικό του λανσάρισμα.

Πρώτο της μέλημα ήταν να τοποθετήσει νέα ελατήρια στο σύστημα ανάρητσης για να μειώσει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 25-30 χιλιοστά, ανάλογα την έκδοση και τον κινητήρα, με την ABT να κάνει λόγο πως έτσι βελτιώνονται τα κρατήματά του στην άσφαλτο.

Ο οίκος προσφέρει ακόμα τις ΕR-C ζάντες μεγέθους 18 ή 19 ιντσών με ελαστικά 225/40 ή 225/35 αντίστοιχα, ωστόσο κάνει διαθέσιμες και τις FR-C 20άρες ζάντες σε mystic black χρώμα με 235/40 ελαστικά.

Η ABT ισχυρίζεται πως εργάζεται ήδη πάνω στο επόμενο πακέτο για το νέο Golf που θα είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με αυτό, αφού θα προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη τόσο στους κινητήρες βενζίνης όσο και στους diesel αλλά και περισσότερα «καλούδια» στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
 

Toyota
moto