• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με μια μικρή παραγωγή 500 μονάδων, η Kia ακολούθησε… τη μόδα των cross μοντέλων πόλης, δημιουργώντας το εικονιζόμενο Kia Picanto R-Cross.

Το αποκλειστικά 5θυρο Picanto R-Cross διαθέτει πρόσθετα προστατευτικά στους προφυλακτήρες μπρος και πίσω, 14άρες ζάντες αλουμινίου, φιμέ τζάμια και μαύρα φινιρίσματα στα φωτιστικά σώματα.

Το Picanto R-Cross θα φέρει πλακέτα στο πίσω μέρος με την αρίθμηση του οχήματος, ενώ θα διατίθεται σε τέσσερις εξωτερικές αποχρώσεις, λευκό, μαύρο, ασημί ή κόκκινο.

Το νέο Kia Picanto R-Cross

6.775 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/11/2013

Η Kia δημιούργησε το Picanto R-Cross σε περιορισμένη παραγωγή, το οποίο διαθέτει πιο «περιπετειώδη» χαρακτηριστικά, όπως προστατευτικά αμαξώματος, φιμέ τζάμια και 14άρες ζάντες αλουμινίου.

 
Η Kia, με μια μικρή παραγωγή 500 μονάδων, κατασκεύασε το Picanto R-Cross, με στόχο να δει την ανταπόκριση και να εκτιμήσει τη ζήτηση για τέτοια «mini crossover».

Ειδικότερα, το αποκλειστικά 5θυρο Picanto R-Cross διαθέτει πρόσθετα προστατευτικά στους προφυλακτήρες μπρος και πίσω. Επίσης, διαθέτει πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και στα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ απέκτησε ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, φιμέ πίσω τζάμια και μαύρα φινιρίσματα στα φωτιστικά σώματα. Το εν λόγω μοντέλο θα φέρει επίσης πλακέτα στο πίσω μέρος με την αρίθμηση του οχήματος, ενώ θα διατίθεται σε τέσσερις εξωτερικές αποχρώσεις, λευκό, μαύρο, ασημί ή κόκκινο.

Όσον αφορά το κομμάτι των μηχανικών μερών, το Picanto R-Cross θα τροφοδοτείται, όπως και το συμβατικό μοντέλο, από τον 1.000άρη και τον 1.200άρη κινητήρα, απόδοσης 69 και 85 ίππων αντίστοιχα. Σημειωτέον ότι ο 1,2 λτ. θα εφοδιάζεται και με σύστημα ISG με Start/Stop.

Τέλος, το συγκεκριμένο μοντέλο θα λανσαριστεί αρχικά στην ολλανδική αγορά, ενώ ανάλογα με τη ζήτηση, η εταιρεία θα αποφασίσει για την επέκταση των πωλήσεων.

Tags: KIA PICANTO