• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο διάδοχος του Suzuki Jimny είναι πιθανόν να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2017.

Έπειτα από πραγματικά πολύ καιρό, η Suzuki φαίνεται να ετοιμάζει το νέο Jimny.

Kάτω από το σκληραγωγημένο παρουσιαστικό του, η Suzuki διαρρέεται ότι θα του δώσει ένα σασί τύπου σκάλας.

Το νέο Suzuki Jimny στο δρόμο για δοκιμές

Διαβάστηκε από 5795 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017
 

Πάει καιρός αλλά η Suzuki αποφάσισε να προχωρήσει στο λανσάρισμα του νέου Jimny. Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε και πάρτε μια ιδέα για την νέα του εμφάνιση.

Έπειτα από πραγματικά πολύ καιρό, η Suzuki φαίνεται να ετοιμάζει το νέο Jimny όπως φαίνεται από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τις τελευταίες μέρες, λίγο μετά την πρώτη διαρροή φωτογραφιών που σας δείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
Όπως όλα δείχνουν, θα διατηρήσει τον οff-road χαρακτήρα του, υιοθετώντας ένα τετραγωνισμένο και «κοφτό» αμάξωμα, κάτι σαν ένα μικρότερο Defender/Wrangler ή G-Class.

Kάτω από το σκληραγωγημένο παρουσιαστικό του, η Suzuki διαρρέεται ότι θα του δώσει ένα σασί τύπου σκάλας που σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Pro, θα εξασφαλίσει ότι το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να προσφέρει καλές εμπειρίες ακόμα και εκτός δρόμου.
 
Πηγές από το στρατόπεδο της Suzuki αναφέρουν ότι στόχος της μάρκας είναι να προσφέρει στο νέο Jimny πιο εκλεπτυσμένη ποιότητα κύλισης σε συνδυασμό με ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό διάκοσμο. Παρά ταύτα, αναμένεται να μην μπορεί να ανταγωνιστεί σε αυτούς τους τομείς τα μοντέρνα compact SUV άλλων εταιρειών καθώς το Jimny στοχεύει σε πιο «περιπετειώδεις» πελάτες.

Τα μηχανικά σύνολα που θα του δίνουν ισχύ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με τον 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 110 ίππων που έκανε ντεμπούτο με το Baleno και μια σειρά άλλων υπερτροφοδοτούμενων μοτέρ βενζίνης Bοοsterjet.

Ο διάδοχος του Suzuki Jimny είναι πιθανόν να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2017, πιθανότατα ως πρωτότυπο σχεδόν έτοιμο για παραγωγή με το λανσάρισμά του να αναμένεται το 2018.
 

Tags: SUZUKI JIMNY