6 φωτογραφίες »

Οι χώροι στο νέο Toyota Yaris αναμένονται επαρκείς, ωστόσο τα «δυνατά» μοντέλα του ανταγωνισμού υπερτερούν όσον αφορά στον διαθέσιμο χώρο κυρίως για τις αποσκευές.

Χώροι: Δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά ικανό και το νέο Toyota Yaris

86.141 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προηγούμενου Yaris ήταν η ευρύχωρη καμπίνα του, κάτι που σύμφωνα με τις πρώτες μας εντυπώσεις από την γνωριμία μας με το νέο μοντέλο στο εξωτερικό, εξακολουθεί να ισχύει. Οι χώροι για τα γόνατα των πίσω είναι ανάλογα υπεραρκετοί, ενώ υπάρχει εμφανής βελτίωση στο ωφέλιμο πλάτος. Πάντως, οι πίσω πόρτες είναι μικρές, όπως και η γωνία ανοίγματός τους με την κλίση της οροφής να στερεί «αέρα» για τα κεφάλια των πίσω. Ο χώρος αποσκευών διατηρεί τη σημερινή του χωρητικότητα, με 286 λτ., ωστόσο απέκτησε διπλό πάτωμα, που τον καθιστά πιο πρακτικό.

Στο πεδίο των χώρων και αν και δεν έχουμε ακόμα μετρήσεις για το Yaris, θα συναντήσει δύσκολους αντιπάλους όπως τα Hyundai i20 και SEAT Ibiza που ξεχωρίζουν στην κατηγορία αλλά και το Renault Clio με τον 391 λίτρων χώρο αποσκευών του καθώς και το νέο Honda Jazz που παραδοσιακά είναι από τα πιο ευρύχωρα μικρά αυτοκίνητα για επιβάτες και αποσκευές. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

FORD E-TRANSIT
citroen