4 φωτογραφίες »

Το «θηρίο» που βλέπετε τροφοδοτείται από έναν πετρελαιοκινητήρα Duramax 6,6 λίτρων.

Το πανάκριβο Hummer H1 της Mil-Spec

3.591 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2020)

Το τελευταίο Hummer H1 της Mil-Spec είναι προφανώς το πιο ικανό εκτός δρόμου όχημα που έχει δημιουργήσει η εν λόγω εταιρεία, ωστόσο ταυτόχρονα είναι και το πιο ακριβό!


Το «θηρίο» που βλέπετε τροφοδοτείται από έναν πετρελαιοκινητήρα Duramax 6,6 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Η ισχύς του H1 φτάνει τους 500 ίππους, ενώ η ροπή είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή αγγίζοντας τα 1.355 Nm. Όμως οι άνθρωποι της εταιρείας δεν σταμάτησαν εκεί και μεταξύ άλλων εξόπλισαν το Η1 με επανασχεδιασμένους μπροστινούς και πίσω άξονες κίνησης, νέα βάση κινητήρα και φυσικά ένα πιο ισχυρό σύστημα πέδησης.
 
Όσον αφορά το εξωτερικό, το Hummer H1 της Mil-Spec έρχεται με τετράθυρη διαμόρφωση, και μαύρο χρώμα. Οι προστατευτικές σιδεριές μπρος και πίσω είναι ένα ακόμα στοιχείο όπως και μία κάμερα στο πίσω μέρος για να προσφέρει καλύτερη ορατότητα στον οδηγό. Σύμφωνα με τη μάρκα το πακέτο ανάρτησης Baja βοηθά το μοντέλο στις εκτός δρόμου διαδρομές προσφέροντας μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και καλύτερο χειρισμό.
 
Όσο για το εσωτερικό, εκεί μπορεί κανείς να βρει δερμάτινο τιμόνι, προσαρμοσμένη διάταξη μετρητών με μαύρες στεφάνες, αλλά και ένα σύστημα ήχου premium JL Audio, για να κατευνάζει τον ήχο του V8 πετρελαικινητήρα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Hummer H1 διαμορφώθηκε αποκλειστικά για ένα συγκεκριμένο πελάτη κοστίζοντας 300.000 δολάρια (265.816 ευρώ περίπου).

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda