Ακόμα ένα teaser της επερχόμενης Atlantic έδωσε στη δημοσιότητα η Bugatti λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Το πιο αποκαλυπτικό teaser της νέας Bugatti

1.606 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

Ακόμα ένα teaser της επερχόμενης Atlantic έδωσε στη δημοσιότητα η Bugatti λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Η πολυτελής φίρμα δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ένω πολύ σύντομο βίντεο, το οποίο μας δίνει μία ιδέα του εμπρόσθιου άκρου του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να γίνεται περισσότερο αποκαλυπτικό. Το νέο teaser έρχεται λίγες ημέρες αργότερα από αυτό που αποκάλυπτε τα πίσω φωτιστικά σώματα, του αυτοκινήτου που αναμένεται να αποτελέσει τον «απόγονο» της Type 57 SC Atlantic.  
 
Η νέα Bugatti Atlantic πιθανότατα θα κατασκευαστεί σε μόλις μία μονάδα ακολουθώντας την αρχική Type 57 SC Atlantic που κατασκευάστηκε από το 1936 έως το 1938 σε τρεις μονάδες. Να θυμίσουμε πως επιβεβαιώνοντας την είδηση ότι εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η Bugatti έκανε λόγο πως δεν πρόκειται να ανακατασκευαστεί η αρχική 57 SC Atlantic. Μάλιστα υπογράμμισε πως το νέο αυτοκίνητο θα αποτελέσει την προσπάθεια να μεταφερθεί η σχεδιαστική γλώσσα της 57 SC Atlantic στον 21ο αιώνα.
 
Η νέα Bugatti θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.
 

Toyota
moto