Η Ford παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του πολυτελούς Vignale Mondeo, του πρώτου μέλους της κορυφαίας «οικογένειας» Ford Vignale.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του πολυτελούς Vignale Mondeo, του πρώτου μέλους της κορυφαίας «οικογένειας» Ford Vignale.

Το πιο πολυτελές Mondeo

7.622 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2015)

Το πρώτο μέλος της πολυτελούς «οικογένειας» μοντέλων της Ford είναι γεγονός. Πρόκειται για το Vignale Mondeo, ένα μοντέλο με ιδιαίτερα αισθητικά και εξοπλιστικά χαρακτηριστικά, τα οποία διανθίζονται με μοναδικές υπηρεσίες after sales.

Η Ford παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του πολυτελούς Vignale Mondeo, του πρώτου μέλους της κορυφαίας «οικογένειας» Ford Vignale. Διαθέσιμη τόσο σε sedan όσο και σε station wagon αμάξωμα, η έκδοση Vignale διαθέτει ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως το δερμάτινο σαλόνι, η αποκλειστική απόχρωση Vignale Nocciola, τα ειδικά σχέδια τροχών και πολλά άλλα.Οι προπαραγγελίες θα αρχίσουν από το Μάιο στα Vignale Lounges, τα οποία βρίσκονται εντός των νέων εκθέσεων FordStores που ανοίγουν στην Ευρώπη. Το Vignale Mondeo εκτός από πολυτελές είναι και ασφαλές, καθώς μέρος του εξοπλισμού του αποτελούν συστήματα όπως τα εξής: Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Active Noise Cancellation, Active Park Assist με Perpendicular Parking, Traffic Sign Recognition και Active City Stop. Φυσικά, το παρόν δίνει και το νέο σύστημα infotainment Sync2.Το Vignale Mondeo θα εξοπλίζεται με τους πιο ισχυρούς από τους κινητήρες της παλέτας του μοντέλου. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο 2λιτρος biturbo diesel των 210 ίππων, αλλά και η μονής υπετροφοδότησης εκδοχή των 180 αλόγων. Σε ό,τι αφορά στη βενζίνη, υπάρχει η επιλογή του 2.0 EcoBoost με 203 ή 240 ίππους, ενώ το παρόν δίνει και η υβριδική έκδοση των 187 αλόγων. Διαθέσιμο θα είναι και το «έξυπνο» σύστημα 4κίνησης της Ford (Intelligent All-Wheel Drive - iAWD).Αισθητικά, τώρα, το Ford Vignale Mondeo ξεχωρίζει μέσω της εξαγωνικής μάσκας σε σκούρα ματ απόχρωση με περίβλημα από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Πινελιές χρωμίου υπάρχουν σε αρκετά μέρη του αμαξώματος, όπως και κάμποσες γυαλιστερές λεπτομέρειες. Τη διαφορά κάνουν και η αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί των 18 ιντσών, αλλά και το «δικό» του χρώμα Vignale Nocciola, ενώ υπάρχει και η επιλογή για τις εξής αποχρώσεις: Vignale Black, Vignale Silver και Vignale White.Στο εσωτερικό, συναντάμε τις αποκλειστικές δερμάτινες επενδύσεις Vignale, τις οποίες κοσμούν οι εξαγωνικές ραφές. Μαλακά στην υφή υλικά υπάρχουν στον πίνακα οργάνων, στην κεντρική κονσόλα, στις πόρτες και στο υποβραχιόνιο. Οι τιμές ξεκινούν στην Αγγλία από τις 29.045 λίρες (40.300 ευρώ), με τους υποψήφιους πελάτες να χαίρουν προνομίων όπως η εξατομικευμένη συντήρηση και η 24ώρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση. 
Δείτε παρακάτω το προωθητικό video:

Τη διαφορά κάνουν και η αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί των 18 ιντσών, αλλά και το «δικό» του χρώμα Vignale Nocciola.

Τη διαφορά κάνουν και η αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί των 18 ιντσών, αλλά και το «δικό» του χρώμα Vignale Nocciola.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto