Το εν λόγω ρετρό-κασετόφωνο ονομάζεται Bremen SQR 46 DAB.

Το σύγχρονο ραδιοκασετόφωνο της Blaupunkt

6.022 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2019)

Οι περισσότεροι θα θυμούνται τα κασετόφωνα που υπήρχαν ενσωματωμένα σε πολλά ταμπλό αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980-1990. Αν όχι, θα μπορέσουν να τα επαναφέρουν στη μνήμη, αλλά και στα αυτοκίνητά τους μέσω της Blaupunkt.

Η εν λόγω εταιρεία που επί χρόνια ασχολείται με τα ηλεκτρονικά είδη, πήρε την απόφαση να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα κασετόφωνο εκείνης της εποχής, το οποίο ωστόσο κρύβει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά στοιχεία που βρίσκουμε σε ένα σημερινό αυτοκίνητο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής και σύστημα infotainment.
 
Το εν λόγω ρετρό-κασετόφωνο ονομάζεται Bremen SQR 46 DAB και στην όψη δεν έχει καμία διάφορά με τα παλαιά. Είναι γεμάτο με μικρά κουμπιά, έχει ένα μεγαλύτερο περιστροφικό διακόπτη για την ένταση και μία μικρή ψηφιακή οθόνη. Υπάρχει ακόμη και μια υποδοχή κασέτας, αν και είναι μόνο για εμφάνιση. Σε θέμα λειτουργίας το Bremen  εκτός από ραδιόφωνο AM / FM διαθέτει και πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως θύρες για USB, SD, SDHC αλλά και Bluetooth. Έχει επίσης ενσωματωμένα και εξωτερικά μικρόφωνα, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και να συνομιλήσετε όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε σύγχρονο σύστημα.
 
Αν είστε από αυτούς που ενδιαφέρονται να προσθέσουν στο αυτοκίνητό τους το συγκεκριμένο σύγχρονο αλλά ρετρό ραδιοκασετόφωνο, πρέπει να γνωρίζετε πως το κόστος ανέρχεται στα 449 ευρώ.        

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto