Το teaser της Ford για το νέο της μικρό pick-up

2.012 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2019)

Ένα πολύ μικρό pick-up φαίνεται πως ετοιμάζει η Ford. Δείτε το video.

Το πρώτο της teaser video για ένα καινούριο pick-up που ετοιμάζει δημοσίευσε η Ford με τις πρώτες διαρροές να κάνουν λόγο πως είναι μικρό σε μέγεθος και έχει αρκετά boxy χαρακτηριστικά.

Το γεγονός ωστόσο ότι δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφόρηση σχετικά με το pick-up, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το τι ετοιμάζει η φίρμα, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι θα είναι πολύ μικρότερο από το Ranger και το F-150. Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που λένε ότι ίσως να μην πρόκειται καν για κάποιο πραγματικό αυτοκίνητο αλλά αφορά ένα emoji που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για το τελευταίας γενιάς λογισμικό της Apple.

Ένα μεγάλο στέλεχος της Ford, ο Mike Levine μάλλον έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους βάση λέγοντας: «Έρχονται τρομερά νέα σχετικά με τα pick-up. Θα αφορά μια κατηγορία στην οποία υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Εάν σας αρέσουν τα μικρά pick-up δεν θα απογοητευτείτε».


UPDATE: Tελικά αυτοί που επέμεναν πως το όλο teaser αφορά ένα emoticon βγήκαν σωστοί μιας και τελικά όντως το αυτοκίνητο που βρισκόταν κάτω από το «πέπλο» δεν αφορούσε κάποιο pick-up αλλά ένα emoji για να εορταστεί η Παγκόσμια Μέρα των Emojis... Aπο κάτω σας παραθέτουμε το video που επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό. Αυτό είναι το teaser που είχε προηγηθεί:  

Hyundai
4green